48

Аноним

преди 3 години

Този паяк не вдига джипове,само евтини коли,защото е ясно,че са на обикновени хора,пази и вдига от три четири места,плати жена ми50 лв,пред и зад колата бяха скъпи возила,тях не ги пипа,може и кметска кола да е била,те си се знаят!Да се видят безобразията на тази фирма ,пък и полицай си водят,много клетви са изкарали!!!

47

Анонимен

преди 3 години

И на мен са ми вдигали колата в Бургас и платих 170лв. 170лв за вдигане и паркинг за 48 часа! Нагли са! Не може така! Подкрепям този човечец, защото той е бил на място и пак не са му откачили колата - представете си за какво става въпрос. Не всеки носи в джоба си постоянно 50лв, как да плати....

46

младен

преди 3 години

До бесенПич, това съчинение по картинка ли го измисли?Тротоарите по 50см за дамогат да паркират и безплатни зони....къде бе пич? В кой град?

45

Анонимен

преди 3 години

До Шаран БГТи това видя ли го, или правиш съчинение по картинка?!

44

Анонимен

преди 3 години

Не е виновен паяка, а е виновна системата, която позволява на такива и други подобни психопати да им се дава право да карат коли.Този е душевно болен, ако не е бил паяка, щеше да е нещо друго.

43

Шаран БГ

преди 3 години

Ако законът се спазва и важи за всички еднакво , няма да има ексцесии , като тази!! Сигурно наоколо е имало и други за "закопчаване" или "вдигане", но умните пазители на реда знаят коя кола да вдигнат !? За това човекът я е подпалил и то пред Общината ! За какво и защо се правят на "ударени" всички властници ? Те нарушават - за тях "паяк" няма и...: " Така не се прави !" Като не се прави , ха сега дигайте му дядовия !!

42

figil

преди 3 години

Чак за пример ще го дават :) , нека просто започнат да си вършат работата за която им плащаме и такива протести ще прекратят. Където има нарушение да се санкционира, инспекторатите да обикалят и да следят за нередности и т.н. Като виждаш ,че има ред, стриктност за всички , тогава да дават примери !

41

figil

преди 3 години

Държавата и институциите носят косвена вина за случая. За едни ситуации са стриктни и моментално взимат мерки, но за други липсва тотално спазване на законовите нормативи, ненаказуемост, безхаберие и никакъв контрол.Само да се огледаите около вас и ще видите поне няколко нарушения , кучета без повод, паркирали кори пред входа на паркове, групи от хора без маски , да не говорим за ромите които поругават ценностната ни система ,крадът, бият, изнасилват. Човекът е протестирал, защо точно него !

40

Анонимен

преди 3 години

Има поговорка, че заради бълхата -изгорил юргана, а този я осъвременил- заради паяк -колата запалил

39

Анонимен

преди 3 години

До краен ТИ КАЗВАШ ''БРАВО'' НА ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ- НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВО Е ИЗГОВОРИЛ, ИМАТ ЗНАЧЕНИЕ ФАКТИТЕ, А ТЕ СА КРАСНОРЕЧИВИ. КОЛКОТО И ДА СЕ ОБИЖДАТЕ, ДА СЕ КАНИТЕ ЕДИН НА ДРУГ, АКО СТЕ ЛИЦЕ В ЛИЦЕ- В ТАЯ ДЪРЖАВА ИМА ЗАКОНИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ, АКО НЯКОЙ Е СГРЕШИЛ МУ ПРИБИРАТ КОЛАТА С ПАЯКА, АКО ОБЩИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ Е СГРЕШИЛА НЕЩО ИМА НАЧИНИ ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМИТЕ- НО ДА ДОКАРАШ КОЛАТА И ДА Я ПОДПАЛИШ- КАКВА Е ЛОГИКАТА НЕ Я РАЗБИРАМ ОСВЕН ДА ГРЪМНЕ И ДА УБИЕ НЯКОГО ТОВА Е ОМРАЗА

38

До: Чиновник

преди 3 години

Хей чанте, така назидателно ще говориш на децата ти, жена ти, но не и на мен. Говори ми по този начин в очите и ще те видя къде ще се озовеш...

37

Анонимен

преди 3 години

БКП облъчването не прощава.

36

бесен

преди 3 години

А относно синьо, зелено, бенбените зони - по-голяма ГAВРА няма никъде по света!А ние даже се гордеем с нея!Каква е идеята им: отговарям да се събират едни пара за Нашите хора! Защо трябва да се дават 100лв за да паркираш колата си пред дома си? В Европа тези зони са за да паркираш за кратко (на места даже са безплатни), но след 20 мин. идват и ти вдигат колата.В същото време има платени зони (за "баровците") и огромни безплатни зони в района. А тротоарите са по 50см. шир. за да има паркоместа.

35

краен

преди 3 години

Станали сме ОВЦЕ и даже се гордеем с това!Община, администрация, полиция, съд и изобщо държавата се гaврят с нас, а ние вместо да ги избесим им благодарим и се радваме когато ни се "размине" по-евтино!Държава,медии или управляващите като цяло, направиха така,щото ако някой вече не издържа и мине към крайни действия, всички го обявяват за ЛУД!Но, Аз бих казал БРАВО на човека!Ако утре някой се самозапали пред МС всички в купом ще го обявят за луд, но за такива действия се иска разум и смелост!

34

Анонимен

преди 3 години

Кънтрито не прощава!

33

Анонимен

преди 3 години

Чалгата не прощава!

32

Анонимен

преди 3 години

Типичен американец, който търпи унижения цял живот от федералното правителство на САЩ и в един момент избухва в протест.

31

Анонимен

преди 3 години

Кадърът наистина е интересен - паякът е избягал, пожарната не е дошла и поне 6-*** зрители извън сградата на общинския съвет + фотографа.

30

Изглежда

преди 3 години

Пропаднало момче, което слуша много Слави. Ако беше минало някое дете оттам? Сега ще плаща а може и да полежи. Неадекватен селски пийняк.

29

Признай си

преди 3 години

До до ЧиновникТи не си забравил да пратиш СМС. Ти си си мислил че ще минеш между капките, обаче са те сгащили. И няма как - плащаш. Може ли да спираш някъде си, да знаеш че не може да спираш там без да платиш и изведнъж... ама забравих.Все едно да отидеш да заредиш бензин и да забравиш... да заредиш бензин. Я малко по сериозно, а? На кого ги дрънкаш тия?