Снимка: Pixabay
fallback
Лекар от разградската болница твърди, че е бил нападнат. Мъж, който водел съпругата си на преглед, предизвикал скандал в понеделник вечерта. Той е започнал да обижда и удря шефа на Отделението по акушерство и гинекология. Мъжът е задържан за хулиганска проява, предаде Нова ТВ.
 
"Поканих жената да се приготви за гинекологичен преглед, за да се ориентирам какво лечение да приложа. Тя отказа преглед с мотива, че няма болки. Попитах защо тогава идва при мен. Отговори – за да гледаме бебето на видеозон. Обясних й, че такъв не й се полага. Подписа се, че не желае преглед и си тръгна", разказва д-р Мишел Озиолор, който е акушер-гинеколог в МБАЛ "Св. Иван Рилски".
 
Малко след това лекарят е бил потърсен от мъжа на жената. "Излязох да го видя. Той започна да вика и да псува. Питам ме защо не я гледам на видеозон. Обясних му, че трябва да я прегледам, да преценя каква е ситуацията, дали ще се задържи бебето. Той отказа да ме чуе, закани, че ще ме убие. Помолих го да напусне. Тръгна си, но след малко се върна и ме удари 3-4 пъти с чанта в лицето", каза още д-р Озиолор.
 
Д-р Гечо Жеков, директор на болницата, коментира и ситуацията с местата за настаняване на заразени с COVID-19 в лечебното заведение. "Към настоящия момент имаме 90 легла. Ще затворим неврологичното отделение и то също ще стане за заразени с коронавирус. От 285 легла ще имаме 120 легла за лечение на COVID-19", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 3 години

A те ако са без осигуровки, разбира се че трябва да платят, за всичко се плаща, безплатно няма. Като не им харесва да идат другаде, сигурна съм, че не са бели.

11

бях там и видях

преди 3 години

Не одобрявам насилието, но този шеф, ако не си от тези дето ще си платят не минава въобще да те види! За видеозон не се занимава въпросния лекар, дори и да си лежащо болен, ако не си платиш. Така че спешен не спешен трябва да платиш за да ти се обърне внимание.Такава е картинката в АГО Разград!

10

vlady

преди 3 години

Да се обърне към протойерей Дирайр Хадавян в Русе.

fallback