Снимка: Youtube
fallback

Тотомилионерът Румен Пеовски, който преди два дни опита да се самоубие със селскостопанска отрова Б58, е издъхнал в реанимацията на МБАЛ-Благоевград късно снощи.

59-годишният мъж бе настанен в лечебното заведение в неделя в критично състояние. Пораженията, които отровата е нанесла на вътрешните му органи, са били фатални, категорични са лекарите. Въпреки услилията им, Пеовски е изгубил борбата за живот, съобщава dir.bg.

Oще по темата
Към момента не е ясно защо тотомилионерът е посегнал към отровата. През последните месеци Румен Пеовски е живеел сам, след като майка му е починала. Съпругата и децата му от години пък живеят в чужбина.

През април 2017 г. безработният мъж спечели джакпота от близо 1,7 млн. лева в играта "6 от 42" на спортния тотализатор с фиш на стойност 1.20 лева.


Голямата печалба обаче му донесе само неприятности. Няколко месеца, след като удари джакпота, Румен Пеовски бе настанен в психиатрия за 3 месеца по искане на Районната прокуратура заради нападение над съседи с косачка и ловна пушка.

Те разказват, че мъжът злоупотребявал с алкохола и ставал агресивен, а за капак негов приятел го даде на съд за половината от печалбата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Додо

преди 3 години

Едно нещо е сигурно - или се е самоубил, или не е!

38

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикзнам за какво говориш, "готовите" пари създават огромни проблеми. И аз в момента съм в период на възстановяване от подобни простотии..

37

Роза

преди 3 години

За да можеш да разбереш защо даден човек е извършил дадена постъпка,трябва да си живял неговия живот,да имаш неговите наследствени гени,да си получил неговото възпитание и образование.С други думи-да влезеш в неговата кожа.Това обаче е невъзможно,затова ще продължаваме да се учудваме защо еди-кой си е направил еди какво си.Ами защото той си е той,а пък ние сме си ние!

fallback