39

Додо

преди 3 години

Едно нещо е сигурно - или се е самоубил, или не е!

38

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикзнам за какво говориш, "готовите" пари създават огромни проблеми. И аз в момента съм в период на възстановяване от подобни простотии..

37

Роза

преди 3 години

За да можеш да разбереш защо даден човек е извършил дадена постъпка,трябва да си живял неговия живот,да имаш неговите наследствени гени,да си получил неговото възпитание и образование.С други думи-да влезеш в неговата кожа.Това обаче е невъзможно,затова ще продължаваме да се учудваме защо еди-кой си е направил еди какво си.Ами защото той си е той,а пък ние сме си ние!

36

аз-ът

преди 3 години

СИПАНА ОТРОВАТА В ДЖИН Е НЕРАЗЛИЧИМА И НА ЦВЯТ И НА ВКУС--------аз затва джин не пия... да ва видя как ще ме уморите...

35

пияница мистик

преди 3 години

От личен опит ви казвам. Когато направих много бързо голямо количество пари, повече от на този човечец и аз за 1 година изгубих пълен контрол над себе си: изпокарах се в всички приятели, бях страшно надут и арогантен, държах се все едно съм владетеля на света, с такова самочувствие. Същевременно от алкохола и дрогата изпаднах в жестока депресия и на мен са ми минавали суицидни мисли и то неведнъж. Така че да, парите не са за всеки. Аз сега преодолях това поведение, но ми трябваше време.

34

Анонимен

преди 3 години

Дали сега спортният тотализатор ще изплати останалата част от печалбата на неговите наследници? По принцип такива награди се дават на траншове в продължение на години.

33

Вили

преди 3 години

Ще го пишат коронавирус.

32

БИ58

преди 3 години

Би 58 е най-лошо миришещият прапарат за въшки. Няма как да не го усетиш! Превъртял , или са го самоубили!

31

Анонимен

преди 3 години

В ДИВАШКИТЕ СТРАНИ ТОВА СЕ СЛУЧВА. ЗАТОВА ИНВЕСТИТОРИТЕ ПОДМИНАВАТ ПРОСЕШКА ПРЕСТЪПНА БГ

30

К19

преди 3 години

Изследван ли е за ковид? :)))

29

Анонимен

преди 3 години

До До юберашунгмахенНа Божков от лотарията не умираха.

28

Анонимен

преди 3 години

Районната прокуратура не настанява в психиатрия заради хулигански прояви..

27

Анонимен

преди 3 години

До До юберашунгмахенИГРАЙ ДЪРЖАВНА ЛОТАРИЯ ЗА ДА УМРЕШ.

26

До юберашунгмахен

преди 3 години

Това да не ти е Божков. Тотото се е тото. Тук поне ти дават парите. Познавам такъв спечелил.

25

Инсп. Дюдю

преди 3 години

Дали не е дал на някой познат бая пари на заем? Те пияниците са лесни за тровене.

24

Илия

преди 3 години

В Република България всичко опира до психиатриите, алчни лекари прибират всичко,Ковид-19 направи много български лекари и фармацевти-МИЛИОНЕРИ!

23

юберашунгмахен

преди 3 години

Като деца сте наивни, станал е рекламно лице на тотото ,дали са му там 5000 лв и чао, ама всички са си мислили че тоя е въшлив , има договор с неустойка в който се казва че е длъжен да пази тайна, другите са го налазили но най вече мутрите , разбирайте ченгетата, и са започнали да го рекетират, никакви прчалби няма от тототто не го ли разбрахте че няма добър чичко който раздава чували с пари, всичко което тотото печели най много раздава няколко 4ки 5ци за 10 хил лв и толкова, ей Богу

22

Къньо Раданев

преди 3 години

До АнонименНе става, нали трябва да се види по телевизията, че някой печели, това е идеята. Доколкото знам, ако откажеш да се снимаш, не ти изплащат парите. Може и да е само слух, не съм сигурен. От години обаче се говори, че тотомилионерите са прокълнати - измират един след друг при странни обстоятелства. Аз по-скоро наистина споделям мнението, че не издържат на стреса от роднини и "приятели" - всеки почва да те търси за пари, става тотален фалш и в един момент не издържаш.

21

До Totenkopf

преди 3 години

Пак ли философстваш ***

20

АнонимеН

преди 3 години

СИПАНА ОТРОВАТА В ДЖИН Е НЕРАЗЛИЧИМА И НА ЦВЯТ И НА ВКУСДЕЦА УМОРЯВАТ РОДИТЕЛИ СИ ЗА ПОЛОВИН АПАРТАМЕНТТУК СТАВА ДУМА ЗА МИЛИОНИ