Снимка: БГНЕС
fallback
"Какво кюлче? Талисман подарък от семейството съм предложил. Малка пластинка, колкото нокът!". Това каза пред съдебната зала 59-годишният строителен техник Иван Иванов, предаде bTV. На 7 октомври той направи опит да подкупи патрул на КАТ. Иванов заяви, че съжалява, но не е изпил бутилка водка.
 
"Представяте ли си да изпием двамата по бутилка водка? Няма да можем да ходим.", каза адвокатът му Васил Марков.
 
59-годишният въж е бил спрян за проверка на 7 октомври в Пловдив, а експертизата е показала 2,27 промила алкохол в кръвта.
Oще по темата
 
При проверката от полицията той опитал да се измъкне и предложил на служителите на реда златно кюлче "Св. Николай Чудотворец". Кюлчето е с тегло от 0,5 гр. и мъжът го е съхранявал в предпазна капсула. Има и сертификат за автентичност, а подкупът бил в подаръчна кутийка. Цената на кюлчето е точно 99,90 лв. 
 
Присъда от 10 години затвор застрашава Иван Иванов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

албански реотан

преди 3 години

е, сега вече всичко ми стана ясно. Първо като казаха за цяло кюлче злато, изпаднах в голямо недоумение как може полицаите да са отказали дарението. Ама сега вече на съда всичко е ясно - да влезе убития. Еми то с пълно право го съдят този. Това си е жива гавра. Да им даде само ПОЛОВИН ГРАМ злато. Половин грам, господа съдебни заседатели! Това не е само гавра, а е направо тотално унижение. Заслужавал е полицая да го разсреля на място. То и не може да се раздели на двамата - и за кафе не стига.

7

Баси изродиите

преди 3 години

Тия съдии големи ***.За убийство дават по-малко години.

6

Пропуск

преди 3 години

Нека си помислят в КАТ, защо не ги обичат хората.Ами те са НЕОБОРУДВАНИ!Недопустимо е да се предлагат таквиз подкупи. Как да си го раздели патрула от 2(двама)?КАТ да раздава ножовки при патрулиране!

fallback