8

албански реотан

преди 3 години

е, сега вече всичко ми стана ясно. Първо като казаха за цяло кюлче злато, изпаднах в голямо недоумение как може полицаите да са отказали дарението. Ама сега вече на съда всичко е ясно - да влезе убития. Еми то с пълно право го съдят този. Това си е жива гавра. Да им даде само ПОЛОВИН ГРАМ злато. Половин грам, господа съдебни заседатели! Това не е само гавра, а е направо тотално унижение. Заслужавал е полицая да го разсреля на място. То и не може да се раздели на двамата - и за кафе не стига.

7

Баси изродиите

преди 3 години

Тия съдии големи ***.За убийство дават по-малко години.

6

Пропуск

преди 3 години

Нека си помислят в КАТ, защо не ги обичат хората.Ами те са НЕОБОРУДВАНИ!Недопустимо е да се предлагат таквиз подкупи. Как да си го раздели патрула от 2(двама)?КАТ да раздава ножовки при патрулиране!

5

Ss

преди 3 години

Българските строители от Коми до Чикаго за известни с това, че преди работа удрят по няколко аперетива, през работно време гъкат, а след работа отиват да се почерпят ! Половината ученици 11,12 клас ще ударят 1 бутилка водка а тоз е със стаж даже сигурно е търсил още !

4

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Когато българин пристъпи закона, веднага обявяват: име, фамилия, възраст, местожителство, професия, месторабота, дата и място на произшествието, характер на нарушението и т.н.За същото деяние извършено от ром пишат само Х.К. от село Г.Защо е тази дискриминация срещу българите???

3

Totenkopf

преди 3 години

Еми вие бодро излъгахте, че е кюлче все едно половин грам злато може да е кюлче всички ви се смяха ахахахаха

2

Мнение

преди 3 години

То ако беше кюлче и пъцулаите ако го бяха взели сега изобщо нямаше да четем това бе!Какво кюлче половин грам?И ние сме виждали кюлчета,поне на снимка от шкафа на Мутрата!Големи са колкото тухла и са по няколко кила!

1

Анонимен

преди 3 години

До цели 1.7 грама "кюлче"