Снимка: БГНЕС
fallback

Апелативният съд в Бургас остави в ареста шофьора на ТИР-а, който участва в тежката катастрофа край Лесово на 9 октомвр, предаде Bulgaria ON AIR.

Преди седмица Ямболският окръжен съд реши, че 51-годишният молдовски гражданин остава зад решетките по обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост на пътя.

При тежкия инцидент трима души загинаха, а над 10 бяха тежко ранени. Пътнически бус се вряза в спрелия без светлини на пътя ТИР.

Днешното решение на съда ще бъде окончателно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

ПроСоТо

преди 3 години

и още малко към анонимен:доколкото разбирам,ти имаш достатъчно впечатление от САГАТА,която съдът разиграва в 99 процента от случаите.И би трябвало да си наясно,че в ДЖУНГЛАТА на НК и НПК всеки РАЗТРОПАН адвокат ЖОНГЛИРАЙКИ с нужния му текст ,може да изкара черното бяло и обратно...та:-Истината е в морала и принципите на ОБЩЕСТВОТО,НЕ в разтропаността на адвокатите!

19

ПроСоТо

преди 3 години

До Анониментака е!..Но както сто пъти съм отбелязвал:-Правото НЕ е сбор от написани алинеи и параграфи,то също така е морална и нравствена категория!Правото принадлежи НА ОБЩЕСТВОТО,а не на назначени негови представители!Докато обществото е тотално отстранено от ПРАВОТО СИ ДА БЪДЕ съдник,съгласно с моралните и етични норми,ПОДДАВАЩИ се на корупция и влияние "магистрати" ще "решават" нещата така,както или им наредят,или ги подкупят.Без "ОБЩЕСТВЕН СЪДНИК" НИКОГА няма да имаме "правораздава

18

Анонимен

преди 3 години

Просото, изпуснал си едно Т като си си писал името

fallback