Снимка: Pixabay
fallback

68-годишна жена е загинала при пожар във Враца, съобщиха от Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението", цитирани от "Фокус". 

На 17 октомври около 19.29 часа е подаден сигнал в Оперативния център при Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - Враца за пожар в къща, която се намира в кв. "Бистрец" във Враца. 

 
По време на пожарогасенето е установено, че собственичката на жилището е загинала. Няма други пострадали. Унищожени са мебели, бяла и черна техника, домашно имущество, а 70 кв. метра стени са опустошени. 
 
Причина за пожара е станала неправилната употреба на електрическа нагревателна възглавница, която жената е използвала.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Теди

преди 3 години

А пък демона Николина Димова Недева хвърляше фасове ама сега гори в Ада сатанинското изчадие

17

Истински елтехник

преди 3 години

До Ел ТехникПреувеличена е връзката ви с главния ви мозък...всъщност почти я няма!!Не пишете по теми от които не разбирате нищо(63 ,а не 64 е стандартна стойност на АП)

16

Ел Техник

преди 3 години

Мир на праха и. За съжаление много често ел инсталациите са с преувелични бушони (предпазители). Почти съм сигурен че причината да се запали възглавницата е късо съединение във възглавницата. Ако предпазителя е по закон за контакт, тоест максимално 16 ампера, даже в повечето развити държави е 10 ампера, няма как възглавницата да се запали. Сигурно майстора ел техник е сложил един 32 или 64 ампера предпазител, за да не гори или изключва бушона постоянно. Изисквайте винаги сертификат от ел техника

fallback