18

Теди

преди 3 години

А пък демона Николина Димова Недева хвърляше фасове ама сега гори в Ада сатанинското изчадие

17

Истински елтехник

преди 3 години

До Ел ТехникПреувеличена е връзката ви с главния ви мозък...всъщност почти я няма!!Не пишете по теми от които не разбирате нищо(63 ,а не 64 е стандартна стойност на АП)

16

Ел Техник

преди 3 години

Мир на праха и. За съжаление много често ел инсталациите са с преувелични бушони (предпазители). Почти съм сигурен че причината да се запали възглавницата е късо съединение във възглавницата. Ако предпазителя е по закон за контакт, тоест максимално 16 ампера, даже в повечето развити държави е 10 ампера, няма как възглавницата да се запали. Сигурно майстора ел техник е сложил един 32 или 64 ампера предпазител, за да не гори или изключва бушона постоянно. Изисквайте винаги сертификат от ел техника

15

Котка

преди 3 години

До Я па я..!Колкото и правилно да я употребяваш, винаги идва момент, в който някой употребяващ тегли късата клечка. Важи и за електрическото одеяло. Затова такива измишльотина не са допуснати в моето домакинство. Вместо това просто топлим дома си.

14

Корона

преди 3 години

При направения тест за коронавирус се оказала положителна!!

13

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ град Стара Загора преди време на един като му гръмна бойлера летя с леглото от втория етаж надолу.

12

Я па я..!

преди 3 години

Интересно как може да се употребява ел. възглавница правилно.Сигурно е много сложно да я включиш в контакта.

11

Леле до 5

преди 3 години

Оф,ужас-съседите под мен в София правят точно така с бойлера си. Няколко пъти им казвах най-учтиво (наистина са свестни хора иначе), че това представлява опасност за моят апартамент -почти троснато ми се обяснява,че сега бойлерите не били като едно време, пф...кога ли ще се събудя от телефонен звън, че това чудо е гръмнало и е отнесло и моето жилище. да не дава Господ, но както казвате-играят си с огъня:/ И не разбирам какъв е проблема да натиснеш едно копче за час два и после пак да го натиснеш

10

Анонимен

преди 3 години

Включваш възглавницата или одеалото, затопля и като легнеш я изключваш от захранването. Иначе не знаеш дали ще се събудиш. И не е нобходимо цяла нощ да се пържиш на тази температура.

9

АнонимеН

преди 3 години

ИСТОРИЯТА Е СЪВСЕМ ДРУГА!!!ЖЕНАТА СЕ Е ИЗПУСНАЛА НАСЪН В ЛЕГЛОТО КАЗАНО Е ЕЛ ВЪЗГЛАВНИЦИТЕ ДА НЕ СЕ МОКРЯТ

8

999

преди 3 години

Вероятно таймерът се е повредил. Всички ел. Възглавници имат таймер. А жената вече е спяла....не че е ползвала по грешен начин.

7

Акълмайстор

преди 3 години

Трябваше да легне с вълнени ***.Безопасно е и действа безотказно.

6

до 4

преди 3 години

Човече, има един лаф, който много често го казвам - човек издържа, техника - не!

5

Анонимен

преди 3 години

Сещам се за много хора, които са с бойлери в банята и не го спират дори докато се къпят, още повече, че самият бойлер е на сантиметри от тях... "ама той има термозащита". По същия начин на мислене си отидоха много хора заради взрив или както в конкретния случай - късо. Това да си самоуверен прекалено, води до фатален край. Да почива в мир жената!

4

Мисля

преди 3 години

Предполагам в такива изделия трябва да се поставят таймери: за 2 часа, за 3 часа, за 30 мин. Така лягаш пред TVто и заспиваш, устройството си загася само след 30 мин или 1 час.Няма притеснения, няма напрежение във въздуха.

3

Жалко, но факт

преди 3 години

Много пъти за са спестят 2лв , хората ползват неподходящи уреди по опасен за тях начин.

2

Анонимен

преди 3 години

Как въобще такива хора заспиват спокойно при мисълта, че под тях минава ток. А в комбинация с одеало, си ставаш живо ел. камикадзе.

1

Анонимен

преди 3 години

Горката жена.Как не се е сетила да я изключи.