Снимка: БГНЕС
fallback

Клип, който показва непровокирана агресия срещу възрастен мъж, разбуни социалните мрежи. На кадрите се вижда как младеж, който се разхожда в центъра на Видин, поваля рита умишлено в гръб и събаря на земята възрастен мъж.

Най-вероятно той е бездомник, съобщи NOVA.

Според част от коментарите в групата "Зебелязано във Видин" нападателят е непълнолетно момче, а някой от приятелите му снима.

Възмущението от постъпката му е огромно, десетки хора призоваха, ако някой го разпознае, веднага да сигнализира в полицията. Някои пишат, че това вече се е случило и се знае името на момчето. Други добавят, че той дори се е оправдал, че въпросният мъж преди това "му бил скачал". Профилът му обаче вече е изтрит.

Очаква се информация от полицията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 3 години

Бойте ги още децата от ранна възраст пък после се чудете защо ви се отблагодаряват с ритници в задниците.Киро Брейка нали така доказва тезата че те побийват защото ги било грижа за теб!?!?!С личен пример на недорасли и плиткоумни люде (повечето) друго няма да пожънете!

36

Кромуел

преди 3 години

най великият мъж за мен Е кой мислите,мислете докато се намислите,ще ви го кажа това е въпрос с повишена трудност,помислихте ли,а горе името вижте

35

Кромуел

преди 3 години

вярвате ли че тоя е полезен на тая дръжава,аз не.и тоя гамен да бъде опнат на оградата и бичуван

fallback