37

Анонимен

преди 3 години

Бойте ги още децата от ранна възраст пък после се чудете защо ви се отблагодаряват с ритници в задниците.Киро Брейка нали така доказва тезата че те побийват защото ги било грижа за теб!?!?!С личен пример на недорасли и плиткоумни люде (повечето) друго няма да пожънете!

36

Кромуел

преди 3 години

най великият мъж за мен Е кой мислите,мислете докато се намислите,ще ви го кажа това е въпрос с повишена трудност,помислихте ли,а горе името вижте

35

Кромуел

преди 3 години

вярвате ли че тоя е полезен на тая дръжава,аз не.и тоя гамен да бъде опнат на оградата и бичуван

34

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПростако жалък, какво общо има Путин?

33

Анонимен

преди 3 години

Типичен гербepacт.

32

Терсенето

преди 3 години

Господ достатъчно го е ощетил като не му е дал това което би трябвало да има на горния етаж.

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32Не съм много сигурен, че така работи системата. Ако се огледаме, поне при нас, не се получават така нещата. Нашите зелени, сини, червени, бенбени си крадат 30 години, пък нищо не ги сполетя. Или бабанките на пътя, или джигитите, или кой ли не... Аз не съм видял на някой да му се е върнало, може и да има един, двама.

30

Терсенето

преди 3 години

Един определен, човешки вид, рано или късно научава, че от силния има по силен във джунглите или във океана. Да биеш по слаб е равностойно на позор. ***.

29

Анонимен

преди 3 години

Всеки в живота си заплаща, убедена съм,че така ще го завърти живота ,че ще му излезе скъпа тази постъпка

28

Анонимен

преди 3 години

Б а с и колко е смел младежът, ТРЯБВА ДА ПОЛУЧИ ОРДЕН ЗА ХРАБОСТ. Невероятно - ако ще и най-гадния клошар да е насреща му, не може да постъпва така. В гръб всички са много смели.Ама това е вече новото нормално.

27

Анонимен

преди 3 години

Баси герберската челяд

26

Възмутена

преди 3 години

При това положение казваме че му липсват първите 7 години, ама като гледам и вторите седем му липсват на този. Представете си тези родители какво подрастващо поколение отглеждат, че те са готови убийци. С такава злоба и агресия действат към един човек пък какво остава към животно. Гордост за родителите. Че си направили и видиоклип да го документират, да не се забрави никога чудесната им постъпка.!!!!!! Гордост на мама и на тати.

25

Анонимен

преди 3 години

И аз съм за възстановяване на трудовите лагери.Все повече се надига вълна от индивиди, с поведение извън общо приети базови норми.Такива не са с криминални, а с друга ментална конструкция, един вид политически промити.Иде ново Белене.

24

Анонимен

преди 3 години

тоя имбецилен младеж няма ли си имена, я го индексирайте хубаво в гугъл

23

Анонимен

преди 3 години

Боядисан ром?

22

Анонимен

преди 3 години

"Българско дете", "бъдещето на България" и т.н.

21

Терсенето

преди 3 години

До Ф.С.В.Младостта не оправдава. Просташките деяния.

20

Кукуруку

преди 3 години

<html><body><!--StartFragment--><pre>Ниe щe хвърлим вcичкoтo злaтo нa CAЩ, цялaтa cилa нa CAЩ зa измaмвaнe и oглупявaнe нa хoрaтa oт coциaлиcтичecкия cвят. Нeзaбeлязaнo щe пoдмeним чoвeшкитe цeннocти c фaлшиви. КAК? Щe нaмeрим eдинoмишлeници в тeзи cтрaни и Руcия. Щe рaзгърнeм грaндиoзнa пo мaщaби рaзлoжитeлнa рaбoтa, щe изтръгнeм coциaлнaтa cъщнocт нa литeрaтурaтa, щe нacърчaвaмe aвтoри, кoитo втълпявaт в чoвeкa култ към ceкca, нacилиeтo, caдизмa, прeдaтeлcтвoтo - тoecт бeзнрaвcтвeнocттa. Нужни ca пиcaния, ocмивaщи ecтecтвeнocттa и пoчтeнocттa кaтo aрхaични oтживeлици. Прocтaщинaтa, нaглocт

19

Ф.С.В.

преди 3 години

"Утре" може това момче да е на неговото място (бездомника) и да го рита някой в гърбът.Живтота в България е толкова несигурен че- не се знае как ще се "завърти" спрямо хулигана! Животът бързо си заминава -днес на 16г -утре на 26 -докато се усетите ставате на 46 и после пътят е към краят си!! Бих се съгласил цял живот да съм беден -но да съм вечно млад!!

18

батенце

преди 3 години

Бай Тошо и при теб не беше лошо