Снимка: Pixabay
fallback
Наркозависими тормозят жители на Варна. Родители твърдят, че хора се дрогират пред очите на децата им, предаде Нова ТВ. В района може да се видят множество използвани спринцовки.
 
От години на ул."Мануш Войвода" има един изоставен общински терен, който се е превърнал в място, където наркозависими се събират. Имотът не се стопанисва. Родителите споделят, че вече са изпращали сигнали към администрацията на Варна.
 
"Не мога да си представя, че в 21 век това може да се случва. Смятам, че съответните институции трябва да вземат мерки, защото тези хора трябва да се лекуват в специализирани места", казват още родителите.
 
Други разказват, че са ставали свидетели и на смъртни случаи. Всичко това ставало и пред очите на децата.
 
От Община Варна казват, че са направили проверка. Експертна комисия е открила негоден за ползване резервоар, който ще бъде отстранен в края на другата седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

баико

преди 3 години

до баба мара...мозе но кои 4е пални 6каф4ето нема дарзава затова е това дередзе.

13

Анонимен

преди 3 години

"Други разказват, че са ставали свидетели и на смъртни случаи. Всичко това ставало и пред очите на децата." Сега отворете гугъл и вижте въпросното място. На 10 метра има клиника за белодробни заболявания. Значи МАМАТА е люпила семки с детето си ДО цяла скапана болница?!? Сега погледнете пак от гугъл. Що за *** ще си изведе детето в компост без арсенал инжекции против тетанус? И тоя "парк" ли каква е тая дупка там е единственото НЕЗАСТРОЕНО нещо наоколо... Строителната мафия става хитра.

12

Анонимен

преди 3 години

Има човек - има проблем!Не ви съветвам, но ако няма оправия и/или "блюстителите на реда" не се справят - то прочете за съдът на Л.и.н.ч ;)ЗАЩОТО на всички ни "дойде до гушата"!!!

fallback