14

баико

преди 3 години

до баба мара...мозе но кои 4е пални 6каф4ето нема дарзава затова е това дередзе.

13

Анонимен

преди 3 години

"Други разказват, че са ставали свидетели и на смъртни случаи. Всичко това ставало и пред очите на децата." Сега отворете гугъл и вижте въпросното място. На 10 метра има клиника за белодробни заболявания. Значи МАМАТА е люпила семки с детето си ДО цяла скапана болница?!? Сега погледнете пак от гугъл. Що за *** ще си изведе детето в компост без арсенал инжекции против тетанус? И тоя "парк" ли каква е тая дупка там е единственото НЕЗАСТРОЕНО нещо наоколо... Строителната мафия става хитра.

12

Анонимен

преди 3 години

Има човек - има проблем!Не ви съветвам, но ако няма оправия и/или "блюстителите на реда" не се справят - то прочете за съдът на Л.и.н.ч ;)ЗАЩОТО на всички ни "дойде до гушата"!!!

11

Анонимен

преди 3 години

време е държавата да легализира наркотиците. докато този сектор се контролира от мафията, проблемът няма да се реши никога от само себе си. наркоманите не трябва да се друсат по улиците и да крадат за една доза. да си ходят по специални клиники и да им дават хероин там. обществото ни наистина е недорасло защото си затваря очите пред този проблем, а друг начин да се реши няма. в мексико, където измряха хиляди заради нарко-войни, политиците искат легализация. друг е въпроса че сащ не им дават..

10

баба мара

преди 3 години

и в нашето каре от блокове същите екземпляри ни тормозят денонощно с виковеи крясъци семействата им не могат да се справят не търсят помощ и страдамение не може ли да ги съберат някъде и да се опита държавата да ги лекува

9

Анонимен

преди 3 години

Може би гледате в ютюб украинците от ''Потон '' - те се борят и с това наркоразпространението В такава ситуация щяха да се съберат някоя вечер , щяха да ги снимат на видео как се друсат , щяха да ги задържат и извикат полиция да ги приберат Но ние сме страхлив народ тук , гледаме от страни страхливо , и само се оплакваме във фейсбук ...

8

Протестиращ

преди 3 години

То наркозависимите на площада пред президенството тормозят цяла София. Ама на това му викат демокрация

7

БАНАН

преди 3 години

Яжте банани от промоцията и тихо!Искахте банани - на ви банани!

6

Кво се оплаквате бе

преди 3 години

нали искахте да има много демокрация и да ядете всеки ден банани.

5

Иван

преди 3 години

Няма да се оплаквате ! Това искахте 89-та като скачахте по площадите !

4

Анонимен

преди 3 години

А по 50 лева вземате ли вече 3ти месец?!?Епа кажете поне едно добре е !

3

ДДРонег

преди 3 години

Полицията е безсилна да се справи ... може би защото и тя участва в наркопласирането !!!Без саморазправа от наша страна, няма да се оправим, щото законът е на страната на престъпниците !!!Ако правим нещо за наша защита, по-добре тайно да го правим !!!

2

Анонимен

преди 3 години

Сутринта даваха репортаж, ужасна работа. Ако полицията и общината си вършеха работата, нямаше да има такива неща.

1

ОСТАВКА

преди 3 години

ГЕРБ - гарантирани резултати. Вода няма, но наркотици са доставили за всички.