Снимка: БГНЕС
fallback

В понеделник започва поетапният ремонт на автомагистрала "Тракия" и по-точно на отсечката между Оризово и Стара Загора, съобщиха от пътната агенция, предаде БНР.

Първите 12 км, които ще бъдат ремонтирани, са от пътен възел "Белозем" до пътен възел "Оризово".
 
Предвижда се ремонтът да приключи в началото на ноември. 
 
По време на ремонта трафикът ще се извършва двупосочно в платното за София. След подновяването на платното за Бургас, през следващата година ще се работи и по платното за столицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Спиро

преди 3 години

Един път пише между Оризово и Стара Загора, после между Белозем и Оризово, хайде да се разберете какво ще ремонтирате. Наредени са така: Белозем - Оризово - Стара Загора

21

ПроСоТо

преди 3 години

пътя от Пазарджик до Пловдив-36 км,е строен от германците през 1939-та..Ремонтираха го едва преди месец,макар че изобщо не беше за ремонт...та така с "ремонтите" и най-вече с "УСВОЯВАНЕТО"..

20

Анонимен

преди 3 години

Този път е олицетворение на идиотщината която цари в нашата страна.Значи в Европа пътните техници и хората които опрерират с тези машини могат да взима по 5-6 000 евра месечно да осигуряват качество и количество на материалите и да излизат на печалба. А ние плащаме същите пари за проектите обаче плащаме на 5 човека от малцинството с лопати 20 пъти по евтино заплатени и даже и от материали пестят ,че и гаранция не искат да дават.Това е лакомия в космически измерения.Тези са за чистене.

fallback