Снимка: БГНЕС
fallback
Влак е прегазил 67-годишна жена от София между Белово и Септември. За това съобщи говорителят на пазарджишката Областна дирекция на МВР Мирослав Стоянов, предаде Bulgaria ON AIR
 
Снощи е бил подаден сигнал в Районното управление на полицията в Септември. Оперативна група е направила оглед на мястото на инцидента. 
 
Композицията е била в движение, когато жената внезапно изкочила пред нея. От полицията са категорични, че става въпрос за самоубийство.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Никола

преди 3 години

За да искаш трябва да дадеш. И каква е тая *** мантра. Да си спестявал, ако си неквалифициран и .... КОЙ ТИ Е ВИНОВЕН. НЯМА ПО СВЕТА ОХОЛЕН ЖИВОТ С ПЕНСИЯ НА МЕТАЧ.

10

Ф.С.В.

преди 3 години

МОГА ДА на пиша такъв роман за Самоубийците в България-че Стивън Кинг направо ще се откаже да пише! Представяте ли си -Отчаяна жена -загубила е целият си в работа и надежди Живот- никой не я иска-тя е възрастна! Тя е ненужна! Началото на Животът И е била едно малко усмихнато момиченце-почнало е първи клас с плитки с рози на косите и прилична униформичка-И идва Страшният ден-Тъмно е-леко вали и ТЯ е на релсите и тихо си поплаква-чака,, -Тя чака сама в тишината,-чака смъртта си! Чака Влакът! Ужас!

9

Анонимен

преди 3 години

Що за народ, що за общество сме, щом търпим тая гавра с родителите ни?100 евро пенсия при тия цени?

fallback