11

Никола

преди 3 години

За да искаш трябва да дадеш. И каква е тая *** мантра. Да си спестявал, ако си неквалифициран и .... КОЙ ТИ Е ВИНОВЕН. НЯМА ПО СВЕТА ОХОЛЕН ЖИВОТ С ПЕНСИЯ НА МЕТАЧ.

10

Ф.С.В.

преди 3 години

МОГА ДА на пиша такъв роман за Самоубийците в България-че Стивън Кинг направо ще се откаже да пише! Представяте ли си -Отчаяна жена -загубила е целият си в работа и надежди Живот- никой не я иска-тя е възрастна! Тя е ненужна! Началото на Животът И е била едно малко усмихнато момиченце-почнало е първи клас с плитки с рози на косите и прилична униформичка-И идва Страшният ден-Тъмно е-леко вали и ТЯ е на релсите и тихо си поплаква-чака,, -Тя чака сама в тишината,-чака смъртта си! Чака Влакът! Ужас!

9

Анонимен

преди 3 години

Що за народ, що за общество сме, щом търпим тая гавра с родителите ни?100 евро пенсия при тия цени?

8

Анонимен

преди 3 години

Българските пенсионери са обречени не геноцид. И нас след години ни чака същото ако продължават така нещата. С 300лв лечението ли да си пащаш, да ядеш ли, сметки ли да платиш, кое? Отчаяние, самота и безпътие, това е живота на върастните хора в БГ. Срам за всички политици и партии, които докараха до това положение народа си, къпейки се в евра, злата и милиони откраднати от точно тези обикновенни хора. Лошо е само, че сега машиниста цял живот ще живее с това, което се е случило! Трагедия!

7

Бързи кредите

преди 3 години

А защо не - склоняване към самоубийство?

6

Ф.С.В.

преди 3 години

САМО ДА ДОПЪЛНЯ -ЗА 5 ГОДИНИ СА УМРЕЛИ ПОЛОВИН МИЛИОН ПЕНСИОНЕРИ!! СПРАВКАТА МОЖЕ ДА Я НАПРАВИТЕ И ВИЕ- ВЛЕЗТЕ В САЙТА НА НОИ- 2015Г БРОЙ ПЕНСИОНЕРИ И 2019 Г БРОЙ ПЕНСИОНЕРИ! ТОВА СИ Е ХОЛОКОСТ! ГЕРБ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ!

5

Ф.С.В.

преди 3 години

ужас!! Занете ли тази 70 тонна Машина какво страховито нещо е (говоря само за локомотива) Трябва да си "безобразно" отчаян -да застанеш на пътя на това Чудовище!!!Поредният отчаян човек си отиде от този Свят -на беднотия мизерия и безпътица! светът се промени -Но България се промени в пъти по на лошо от другите държави! На никой не му пука за теб -дали умираш или си гладен -Дори в Болница не те искат! Просто НЕНУЖЕН НА НИКОЙ!!

4

Анонимен

преди 3 години

Герб подлагат пенсионерите на геноцид за да убият бсп!

3

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Да, но в този лакейски сайт информацията е премълчана, не е в полза на Тиквата.

2

Мутафчийски-Бенатова

преди 3 години

от Корона ли е Починала?!

1

Анонимен

преди 3 години

Наистина ли около нея е имало разпръснати неплатени сметки?Бог да я прости!