Снимка: БНР
fallback

Колона от над 10 километра автомобили се е образувала около 335 км на магистрала "Тракия" в посока Бургас, съобщи БНР.

От полицията в Бургас съобщиха, че причина за задръстването е верижна катастрофа.

От Пътната агенция съобщиха, че временно движението при 142-ри км на „Тракия“ в посока Бургас се осъществява в активна лента поради пътнотранспортно произшествие.

По първоначални данни причините за верижната катастрофа са несъобразена скорост и неспазване на дистанция. Засега няма данни за пострадали, а само за материални щети, съобщават от МВР-Пловдив.

Временно се ограничава също така движението при 37-ми км на АМ „Тракия" в посока Пловдив поради пътнотранспортно произшествие.  Трафикът се пренасочва  по път I-8 София - Ихтиман през гр. Ихтиман  до пътна връзка „Мухово" и се включва на АМ "Тракия".

АПИ съветва шофьорите да карат със съобразена скорост и повишено внимание.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Ууууууууу

34

Анонимен

преди 3 години

До До 7 приветствам"Магистралите, а и другите пътища са проектирани за значително по-висока безопасна скорост от разрешената."ХАХАА.Ок, чакада ти кажа нещо - ти знаеш ликак се поевяват ограниченията за скорост? Не е било, поради висок берой жертви. Било е, защото е имало петролна криза и за да се намали консумацията на гориво (едновремешните са горили по 15-30 на сто, а ако ги напънеш и бая повече), слагат ограничения и О ЧУДО - намаля броя на загиналите на половина ...

33

Анонимен

преди 3 години

Нали с новите магистрали, щяхме да пътуваме по-бързо и всичко да е тип топ?Бойко?

fallback