Снимка: БГНЕС
fallback

Четирима души са задържани при няколко спецоперации на територията на Дупница. Градът е под полицейска блокада.

Oще по темата
На място пристигна главният прокурор Иван Гешев. Той потвърди, че едната операция е свързана с изчезването на Янек Миланов.

На всички входно-изходни артерии са разположени екипи на жандармерията, предаде Нова тв.

Претърсва се районът на аварийното летище в село Крайници. Проверява се и квартал "Бистрица", където живеят изчезналият мъж и Васил Капланов, с когото последно Янек е бил.

"Претърсват се 120 кв. км. Ако трябва, полицаите ще останат тук няколко дни, докато не се претърси цялата тази площ", заяви Иван Гешев. Претърсват се и помещения, и обекти.

Пред журналисти Гешев обясни, че Васил Капланов е задържан по друго досъдебно производство.

Именно Капланов е последният, който е бил видян с 43-годишния Янек Миланов, който изчезна на 31 юли. От началото на август Янек е обявен за издирване.  

"Ангажирани са множество държавни институции, предстои доста сериозна работа за ситуацията в Дупница. Това не е краят, а само началото", каза Гешев.

Другата операция е на територията на целия град. В нея участват служители на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност", Националната полиция и отряда за борба с тероризма. Проверяват се автомобили, автокъщи в района, заведения и хотели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

219

:(

преди 3 години

Държава! В кавички! Щом няколко институции и министерства, в лицето на МВР, МОСВ, ДАИ и т.н. не могат да се справят с няколко джигита с джипове, които тъпчат Национален парк Рила, смятайте кооолко сме зле! :(

218

Анонимен

преди 3 години

KOга Пеевски и Борисов,Доган ще са в затвора?

217

Анонимен

преди 3 години

След Дупница идва ред на надупилия се от Дондуков.Карайте по бързата процедура, че Фигуранта се тресе от страх. Деса няма да се върне от Америка докато не успее метежа. Гешев, имаш доказателства - действай!

fallback