Снимка: Pixabay
fallback
Шофьор от Добрич е в ареста с обвинение, че е стрелял с газов пистолет и е ударил друг водач на автомобил. Нападателят е бил в изпитателен срок заради закана за убийство, съобщават от bTV. 
 
Вчера малко преди обед на изхода на Добрич в посока Варна шофьор се опитал да направи обратен завой и така отнема предимството на Пламен Михов. След това нарушителят започнал да го преследва. 
 
"След което изкара огнестрелно оръжие и произведе изстрели - и във въздуха, и по автомобила. И въобще не се притесняваше да кара наравно с мен - огледало до огледало. Насреща идват автомобили. Те бяха принудени буквално да отидат в мантинелата, за да не се сблъскаме всичките коли", разказа Пламен Михов за инцидента.
Oще по темата
 
Мъжът си тръгнал от мястото, но след сигнал до полицията е бил задържан. Според прокуратурата той е бил в изпитателен срок заради закана за убийство, както и унищожаване на чужда движима вещ. 
 
Близките на Пламен настояват за справедливост. Съпругата му Илияна Кръстева сподели, че състоянието му в момента е по-добро, но все още има травми, за които ще е нужно време, за да минат и съпругът й да се възстанови напълно. 
 
Тя е отишла при него малко след инцидента и споделя, че стресът и за двамата е бил голям.
 
Пламен Михов разказал на брат си, че нанесените му удари били много силни. Той успял да избегне част от тях и затова се е разминал с по-тежки травми. 
 
Брата на пострадалия е на мнение, че обвинението за хулиганство е неадекватно и обидно за правосъдието.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Handel

преди 3 години

Абе ако ставаше въпрос за биберони, каскета отдавна щеше да го е арестувал. Но той е само престъпник - а каскета не е назначен да лови престъпници, я!

33

Фелшер

преди 3 години

Щом бандитите масово имат оръжие е редно и народа да има право на законно оръжие-за всеки психично здрав с минимум средно и без досие да се взема с лична карта както е в САЩ тогава да видим народа срещу бандитите колко седмици ще оцелеят...

32

Анонимен

преди 3 години

Хайде сега 20 години в панделата и да го видим после дали ще е бияч.....

fallback