34

Handel

преди 3 години

Абе ако ставаше въпрос за биберони, каскета отдавна щеше да го е арестувал. Но той е само престъпник - а каскета не е назначен да лови престъпници, я!

33

Фелшер

преди 3 години

Щом бандитите масово имат оръжие е редно и народа да има право на законно оръжие-за всеки психично здрав с минимум средно и без досие да се взема с лична карта както е в САЩ тогава да видим народа срещу бандитите колко седмици ще оцелеят...

32

Анонимен

преди 3 години

Хайде сега 20 години в панделата и да го видим после дали ще е бияч.....

31

Анонимен

преди 3 години

В джоба на шофьорската врата винаги държа едно кукри и един лютив спрей за мечки. Дано не ми се налага да ги използвам никога.

30

Анонимен

преди 3 години

"комитета от Хелзинки"Ако демонкрадите в Сащисаната Задмория загубят, на е.ничарите от тоя комитет ще им се стъжни, гаранция.

29

Бай Иван

преди 3 години

Така е, в ЕС сме, демокрация сме, това искахте, това стана, сега е времето на цветния електорат, всеки който не е съгласен, комитета от Хелзинки ще го анатемоса за расист и дискриминатор ;) !!!

28

Сф-ТХ

преди 3 години

Ами той Лозан Панов заяви, че щял да съди държавата в Страсбург, ако го уволнят, при положение, че цял живот е на държавна заплата.

27

Историчка

преди 3 години

До Чалга до дупка Присъдите ги дават гнилите ябълки на Лозан Панов. Оставка на Лозан Панов!

26

Чалга до дупка

преди 3 години

Такова поведение на пътя се толерира и от КАТ и от прокуратурата от години.Условни присъди и незначителни обвинения в хулиганство.

25

До 17

преди 3 години

Не знам по кое време си живял, но аз повече преди 1989, отколкото сега.И както многократно заявявам, нищо не искам от онова време, само "снощната милиция".

24

Анонимен

преди 3 години

Промяната на радеФ е факт!!!

23

До 22

преди 3 години

Съобщиха го в други сайтове. Името му е турско, което имат и много от брат'чедите.Заспали българи сме. Един ненужен и вреден въглен /нищо против тия, дето не се занимават с престъпления - по строежите е пълно с такива/, да си разиграва коня и да пребива нормални българи...??????????

22

Анонимен

преди 3 години

И на всичкото отгоре е от Добрич

21

Анонимен

преди 3 години

абсолютно.Трябва да се разгласи и публично да го линчуват хората!

20

Анонимен

преди 3 години

Защо медиите съобщават името на пострадалия Пламен Михов а на нападателя се крие? Така ставате сътрудничите на престъпници.

19

Bon

преди 3 години

*** не е виновен. Просто е срещнал "провокатор" на пътя.

18

Анонимен

преди 3 години

Единственото, което болният от демоКРАДция защитава, е живота на посредствените, работливи и подчинени овси, плачещи ежедневно за 'справедливост и законие' в кошарата, която пьдарят им е изградил (естествено за тяхна защита и добро).

17

До 15

преди 3 години

Батко прав си много за Беретата, но мислиш ли, че в тази *** това ще се приеме за "неизбежна отбрана"? Примери за това искаш ли?

16

Аз

преди 3 години

По това ще разберете кой е главният виновник за сегашното положение в България. В нормална държава(където съм живял и работил 20 години) този *** за това деяние ще получи минимум 10 години. Сега ще видите какво ще получи тук, глоба и условна присъда. И след това Бойко и Гешев виновни, а мазните котараци(съдиите) са легнали по корем докато отмине бурята и след време..... пак старата песен, и така 60 години. Толкова ли е *** този народ, да не може да разбере от къде идват злините му?

15

Анонимен

преди 3 години

Ако някой е съден недосъден и пуснат ,после отново повтаря . Истинско правосъдие трябва. Или народна милиция.Това трябва да пише в конституцията.