Снимка: БГНЕС
fallback

След акция на полицията бяха премахнати палатковите лагери в цялата страна.

Освен в София, спецакция на полицията се е провела в Пловдив, Варна и Стара Загора.

Oще по темата
Пловдивските протестиращи са били изтласкани от кръстовището на Чифте баня около 4 часа сутринта. Те блокираха кръстовището на булевардите "Шести септември" и "Цар Борис Трети", което свързва северната и южната част на града, около 20 часа в четвъртък.

 "Дойдоха, започнаха да премахват насилствено палатките. Има повредени такива, сигурно има загубени вещи. Написаха ни актове, че пречим на движението по пътното платно", обясни протестиращ пред Нова телевизия.

Палатковият лагер е преместен на тротоара.

Във Варна ситуацията е спокойна, на място има засилено полицейско присъствие. Протестиращите доброволно са преместили палатковия си лагер пред Общината. Движението във Варна беше блокирано в понеделник, а в петък блокадата вече падна.

През нощта са били премахнати и палатките на протестиращите в Стара Загора, които бяха спрели движението по пътя Стара Загора - Хасково. Те са били избутани от силите на реда в полянките около летището в града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

77

преди 3 години

Отдавна трябваше да ги махнат тези *** Никъде в Европа не е възможно подобни *** безработни *** на обществото, да блокират градове .И на най големия *** където и да е по света.Ще му стане ясно че подобни нещастници , контролират от някой тарикат за постигане на лична цел Шест месеца преди редовни избори ,да искаш предсрочно избори??? Е най големия парадокс .И невероятна простотия.

64

Анонимен

преди 3 години

Работещи срещу неработещи

63

Анонимен

преди 3 години

Защо няма снимки с разчисването освен тези на МВР

fallback