Снимка: БГНЕС
fallback

 

За пореден 24-и ден демонстранти се събраха на протест в София. Недоволните от правителството са заели пространството в Триъгълника на властта, като трети ден те не пускат и движението на кръстовището при "Орлов мост".
Oще по темата

Протести има и в други градове на страната, като блокада има и на пътя Стара Загора - Хасково, а хората там се заканиха да блокират АМ "Тракия", но от полицията обещаха да не позволят това да се случи.

Във Варна също се бяха събрали протестиращи на площад "Независимост".

Общ преглед

Малко по-рано стана ясно, че е нараснал броя на новозаразени с коронавирус полицаи, които са охранявали протестите. Затова от днес органите на реда, които охраняват демонстрациите ще са по-малко.

Блокадите предизвикаха недоволството на други граждани и на няколко пъти се стига до различни сблъсъци. Първият инцидент бе свързан с възрастна жена, която размаха бастун срещу Петър Кърджилов,  който я провокира също. Кърджилов, който се изявяваше като PR на бившата кметица на "Младост" Десислава Иванчева, бе арестуван.

В късните часове на 23-ия ден е имало още един инцидент след като двама мъже са направили опит да запалят една от шатрите на протестиращите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

210

Анонимен

преди 3 години

За груповите терапии с протестиращи дами искам да се включа и аз!

209

Щерьо от Протеста

преди 3 години

Ей тия полицаи не разбират ли колко много ги сърби дъто на "протестиращите" ? Докога интересно ще изпълняват заповедта на Баце да не ги почешат с палките . Това зъб да боли и дъто да сърби не е леко

208

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

БСТВ: Милиарди са изпълнили улиците на София и страната... - и още прииждат...

fallback