210

Анонимен

преди 3 години

За груповите терапии с протестиращи дами искам да се включа и аз!

209

Щерьо от Протеста

преди 3 години

Ей тия полицаи не разбират ли колко много ги сърби дъто на "протестиращите" ? Докога интересно ще изпълняват заповедта на Баце да не ги почешат с палките . Това зъб да боли и дъто да сърби не е леко

208

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

БСТВ: Милиарди са изпълнили улиците на София и страната... - и още прииждат...

207

Анонимен

преди 3 години

Протестърите вече са безопасни за децата! Алкохолът е изцяло забранен при тях

206

Анонимен

преди 3 години

Държавата рекетира държавата, като не подават оставки, смятат протестиращите от днес.

205

Анонимен

преди 3 години

Скоро се надяваме по Комуните на протестърите да спрат и врътките с цигари

204

Анонимен

преди 3 години

Комуните по Кръстовищата вече са свободна от алкохол зона. Протестиращите спряха да пият и препоръчват това на всички! От утре ще се предлагат и групови терапии на място.

203

HUNGRY & BISSED

преди 3 години

НЕПОДАВАНЕТО на ОСТАВКА при ПРОТЕСТИ също е форма на РЕКЕТ към ДЪРЖАВАТА

202

РЕЦИПРОЧНО

преди 3 години

НЕПОДАВАНЕТО на ОСТАВКА при ПРОТЕСТИ също е форма на РЕКЕТ към ДЪРЖАВАТА

201

някой

преди 3 години

Едните ги разбирам, че искат да бутнат правителството, за да се наврат във властта и да захлебват. НЕ мога да разбера обаче, защо къмпингуващите им помагат? Може би се надяват на кокълче, като кучетата, но накрая може да изядат ритник, като нахални п-о-мияри!

200

ПРОТЕСТА Е ИЗЛИШЕН

преди 3 години

БОРИСОВ , ВЕЧЕ ПОСТРОИ ГАЗОВАТА ВРЪЗКА С ГЪРЦИЯ ЗА ГАЗ ОТ САЩ!РУСКАТА ГАЗ ..ВЕЧЕ НЕ Е РЕШАВАЩА ЗА БЪЛГАРИТЕ!РУСКОТО ВЛИЯНИЕ --УМРЯ!!!

199

До Алооуу

преди 3 години

Пропуснах в пантеона на запалилите се(дето няма да се запалят) да споменаи мазната свещ Нинова.Тя дълго ще гори за да свети.

198

Анонимен

преди 3 години

До Ани: Това не е отговор а замазване на положението. Като толкова ти харесват чуждиците, бягай в чужбина, какво си се загрижила за държавата

197

До Алоуу

преди 3 години

Ако бяха истински убедени,а не финансово и политически мотивирани,можеше и до там да се стигне.Но те си правят сметката-ако пострадам,кой ще харчи изкараните ми на протеста пари,или кой,като паднат тези,ще управлява след това?Мая,триото и ХрИв ако се запалят,ставам протестъртутакси,ще разбера,че са вярвали в идеите си и са се борили за тях.А дано,ама надали.

196

Анонимен

преди 3 години

До Г.Т. Дума ,,протестър" в българския език няма. Така, че ти убиваш българския език, следователно и България в много по-голяма степен.

195

А ние какво искаме?

преди 3 години

На новите избори март21.ВНС да промени Конституцията-да станем президентска република(с нов президент),за да не воюват дублиращи се институции заради амбициите на некадърници катоРР,да се намали НС и привилегиите на депутатите,да се намали ножицата в доходите(висш чиновник-гражданин),да се въведеелектронно правителство,а армията освободени чиновници да се преквалифицира, закриване ненужни учреждения с огромни разходи,да се засили прокуратурата,органите за контрол,социалните,етническия въпрос

194

Алооуу Протеста

преди 3 години

Почвайте да се палите , бе...Сега е момента , да вкарате Грипена и Нинова у властта!

193

do 203

преди 3 години

До Случаен минувач: А ти милиш ли, че ще търпят Борис Джонсън, ако го снимат с пачки лири и кюлчета злато на нощното шкафче? Айде у лево. Тиквата може да остане на власт при такива компромати само у БГ. Във всяка нормална държава ще лежи в дранголника поне 10ина години

192

Анонимен

преди 3 години

Първо саботираше мерките на правителството срещу вируса. Сега насъсква хората по улиците. Утре ще грабне червеното знаме и с окървавена *** на главата ... кой е той?

191

Кой какво иска

преди 3 години

РР:да направи служ. кабинет,с който да разпределя средствата от ЕСсъс свои хора,като промени някои политико-иконмически ориентации,да свалиобвиненията на ГП срещу себе си и съветниците си,да подготви новиизбори(когато реши,мотив-ковид19)с удобна за БСП среда;Мая(Божкова)-да получи парче от тортата,да влезе в НС,да оневини патрона си;Хр.Ив.-дауспее да вкара ДБ в НС и получи властови позиции,да оневини олигарсите;КН-да се бетонира като лидер на БСП и спечели избори.Всички ще се провалят.