Снимка: БГНЕС
fallback

Прегазената жена, която загина тази нощ на отбивката за Св. Тома край Созопол е била отседнала в къмпинг Арапя. Часове преди инцидента тя е била в заведение в Созопол, съобщиха от полицията в Бургас.

Oще по темата
Преди пътния инцидент, станал снощи около 01.00 часа, вероятно се е прибирала пеш към Арапя и тогава е била блъсната. Все още се изчакват резултатите от аутопсията.

Не е ясно и дали тя не е била прегазена от друга кола, която е напуснала мястото на инцидента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

guest

преди 3 години

До Анонименхайде да си спестите разсъжденията по адрес на жената! Познавам я лично и мога да ви уверя, че не е от леките жени, пиянстващи до несвяст. Не се знае какво е станало и как въобще се е озовала на шосето. Не забравяйте, че е мъртва и няма как да каже, а че се е прибирала пеша и т.н. са само слабоумни предположения на полицайте, за да приключат случая и да се отдадат на по-смислени занимания като например да изчисляват колко време им остава до пенсия.

16

Цоко

преди 3 години

От Созопол до Арапя са 36км по пътя според гугле мапс. Не, че е невъзможно, ама има нещо гнило в цялата работа. А на някой шапкар му е подсказано да достигне до "обосновано предположение".

15

Анонимен

преди 3 години

От Созопол до Арапя пеш ? Леле.... В един през нощта ? Верно ли сте прочели всичко както трябва ,преди да публикувате тука ?

fallback