17

guest

преди 3 години

До Анонименхайде да си спестите разсъжденията по адрес на жената! Познавам я лично и мога да ви уверя, че не е от леките жени, пиянстващи до несвяст. Не се знае какво е станало и как въобще се е озовала на шосето. Не забравяйте, че е мъртва и няма как да каже, а че се е прибирала пеша и т.н. са само слабоумни предположения на полицайте, за да приключат случая и да се отдадат на по-смислени занимания като например да изчисляват колко време им остава до пенсия.

16

Цоко

преди 3 години

От Созопол до Арапя са 36км по пътя според гугле мапс. Не, че е невъзможно, ама има нещо гнило в цялата работа. А на някой шапкар му е подсказано да достигне до "обосновано предположение".

15

Анонимен

преди 3 години

От Созопол до Арапя пеш ? Леле.... В един през нощта ? Верно ли сте прочели всичко както трябва ,преди да публикувате тука ?

14

Анонимен

преди 3 години

Горкия човек. Да кажат резултатите на тая, какво е съдържала кръвта и. И човека невинен да си ходи.

13

Анонимен

преди 3 години

Няма нормални хора, които да почиват на море в България.

12

Анонимен

преди 3 години

Тази дама, със сигурност е била от "свободните" хора, които ходят с бира в ръка насам-натам. Отделно това, че точно там и през деня е опасно да се ходи, а какво остава за посред нощ...

11

До Оставка

преди 3 години

Не мога да си представя как може да се отиде по плажа от Созопол до Арапя, но явно протестърите можете като Исус да ходите по водата

10

House M.D.

преди 3 години

Защо отново е написан въпросителен знак след твърдение в заглавието?

9

оставка

преди 3 години

Едно време можеше да се ходи по плажа, не трябваше да ходиш по шосето. Но откакто държавата и плажовете станаха частна собственост на Доган и Пеевски вече не може.

8

Анонимен

преди 3 години

Хипстърията й е струвала живота. Хубаво, къмпинг, тоалетна в храстите, тревица колкото си искаш, ама нямаше ли компания да я придружи? Такситата ги изключвам от уравнението, те са 80% рецидивисти и за сама жена е дори по-опасно от ходенето пеша. А като знам пътя какво представлява не знам с какъв кураж е тръгнала пеша в тъмницата като не знае колко пияници с коли летят насреща..

7

Танер

преди 3 години

арапя е между лозенец и царево къде е созопол ?!

6

арапя?

преди 3 години

Арапя е на 30-40 км от Созопол ве ,

5

Анонимен

преди 3 години

сложиха любовницата на симеонов за министър и успехите почнаха (

4

шок и ужас

преди 3 години

държавата ни убива , защото никой не помисля къде да вървят хората, прозстотията ни убива защото тръгваме в един през нощта без никаква сигнализация по шосето, мизерията ни убива ,защото нямаме 20 кинта някой да ни закара , вместо да вървим пеша, Полицията ни убива , защото трябва да обикалят и такива неадекватни да ги глобяват......Жалко за поредния загинал по бг пътищата

3

Totenkopf

преди 3 години

Човешкия живот не струва и пукната пара в Доганистан.

2

Тео

преди 3 години

Бог да прости жената, но толкова ли няма пари за такси или приятели да я откарат? Този, дето е избягал не го коментирам. Отдавна за бягане от подобна ситуация трябва да бъдат налагани 6 месеца затвор минимум без право на коментар. Ако е можело да се помогне на жертвата 2 или 3 години заради убийство от безхаберие и по непредпазливост. Тогава хората ще се научат на отговорност. За покойната или добро или нищо, но не може да имаме пари за картофки и бира а за такси - не!

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

БОГ да я прости