Снимка: Pixabay
fallback
Прекратено е издирването на изгубения иманяр в Стара планина. Това съобщиха от Планинската спасителна служба за Агенция "Фокус".
 
През последното денонощие са регистрирани няколко инцидента в планините. При единия става въпрос за мъж със счупен крак в подножието на връх Орловец. Екипи на ПСС са провели акция за пренасяне на човека. Тя е продължила до 24 часа.
Oще по темата
 
Издирвани са и двама изгубени. Единият случаи е на иманяр в Стара планина, а другият е в района на Горна Малина.
 
За момента акцията в Стара планина е прекратена до получаването на повече информация. Кучета участват в акцията в Горна Малина като спомагателен екип на полицията и местната власт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Ама, чакайте;))) отде разбрахте, че е иманяр илит ака ви казаха местните?;)))Иманяр тъй леснос е не губи, той знае къде отива, как да стигне до мястото и как да се върне;)) Или му е станало нещо, поумрял е, или са го утрепали "колегите", т.е. па е поумрел, но има и друг вариант, като е разбрал, че го търсите акто иманяр, човекът се е покрил и е слезнал или ако наистина е иманяр, па се е покрил, оти вече знае от мобилният, а в тва време е набарал марата. Нема да я даде на Бойко, я;))))

6

Анонимен

преди 3 години

Иманияр и планина ??? Иманиярите са на жълтите павета и после към Дубай..

5

Анонимен

преди 3 години

Вие пък искате да е от България снимката. Статията е за иманяр и за планина. Според логиката на авторите за илюстрация върши работа или кална лопата, или планина. Избрали са планина като по-естетично. Какво искате още?

fallback