7

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Ама, чакайте;))) отде разбрахте, че е иманяр илит ака ви казаха местните?;)))Иманяр тъй леснос е не губи, той знае къде отива, как да стигне до мястото и как да се върне;)) Или му е станало нещо, поумрял е, или са го утрепали "колегите", т.е. па е поумрел, но има и друг вариант, като е разбрал, че го търсите акто иманяр, човекът се е покрил и е слезнал или ако наистина е иманяр, па се е покрил, оти вече знае от мобилният, а в тва време е набарал марата. Нема да я даде на Бойко, я;))))

6

Анонимен

преди 3 години

Иманияр и планина ??? Иманиярите са на жълтите павета и после към Дубай..

5

Анонимен

преди 3 години

Вие пък искате да е от България снимката. Статията е за иманяр и за планина. Според логиката на авторите за илюстрация върши работа или кална лопата, или планина. Избрали са планина като по-естетично. Какво искате още?

4

rendeto

преди 3 години

Снимката май е от Нова Зеландия

3

българка

преди 3 години

НЕ Е връх Ботев, естествено. Никой от списващите жуналисти НЕ ЗНАЕ как изглежда нито един от върховете в българските планини. Даже преди време на Плювню му бяха сложили за фон Скалистити планини в САЩ. Имаме изключителна природа ! Сега вече всеки качва снимки в мрежата. Не се иска много акъл, за да се поразровиш и да сложиш подходяща снимка. Но мисирките дори и мъничко акъл нямат, за съжаление !

2

онзи

преди 3 години

Духнал е с имането за някой тропичен остров.

1

Анонимен

преди 3 години

Това на снимката връх Ботев ли е? Нещо прекалено остричък ми се вижда. Такъв връх не само в Стара планина, но и в България няма, ако не се лъжа.