fallback

Нов случай на опасно шофиране. От видеото, публикувано във Facebook, се вижда как няколко коли карат с включени аварийни светлини в една от лентите на насрещното движение на магистрала "Тракия".

Не става ясно какво е причината за тази постъпка на шофьорите, но според коментарите така са се опитали да спестят няколко километра, за да се върнат до отбивка на магистралата. Законът предвижда 1000 лева глоба и лишаване от книжка за три месеца за водача, ако бъде установен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Човек от село

преди 3 години

Първо разберете защо са принудени да правят това и тогава хейтвайте,имало е катастрофа и явно са им казали да карат в тази лента и да минат през най-близкият разклон.

25

Fallschirmspringer

преди 3 години

<С видео материала,не може ли да бъде установен нарушителя и шест месеца затвор.Това я е нагъл,умишлен и целенасочен опит за катастрофа,и незачитане на закона.Според мен поне за 5 години без свидетелство за право управление и ако е хванат да шофира без него,поне 5 години затвор без право на никакви амнистия.Българина като цяло е дебелоглав и кредото в живото му е"Ба он,че ми рече,язека дека си го знам"

24

Да допълня...

преди 3 години

Закона добре предвижда , ама няма кой да ги хване. Необходим е хеликоптер да облита магистралите.

fallback