Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

За шести пореден ден протести срещу правителството в страната. Седмица след началото на протеста вече 18 града в страната участват всяка вечер.

В Силистра хора затвориха една от централните улици в града. Около 200 силистренци затвориха централната улица пред областната администрация в града, предаде Bulgaria ON AIR.

В Шумен, въпреки дъжда и лошото време, десетки се събраха на площад "Кристал" с искане за оставка на кабинета и главния прокурор

Хора се събраха и в Стара Загора за шести пореден ден. В Русе са разочаровани, че още няма оставки. Хората се заканиха, че няма да спрат с протестите, докато не видят резултат. Организация за протести има и през следващите дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

170

браво на протестите

преди 3 години

в страната и чужбина - двойна смелост - явно търпението на хората е стигнало критичната точка

169

к.187

преди 3 години

До Има алтернативаАло, тези от БСП, не си точете зъбите, правителството след това на БиБи ще бъде на Националното спасение, а не на БСП, защото Баце с тайфата си за 11 години такова гюбре натрупа, че 2-3 години ще му трябват да го изчисти. А вие си стегнете телчетата на протезите, че много ви тракат кастанетите. И вижте дали все още е празна сградата на бившия Музей на революционното движение. Ако е празна, сложете в нея Г.Гергов, Г.Божинов, Мерджанов, Пирински, Дъбов, М.Миков, Жаблянов, Гуци .

168

Дач

преди 3 години

И в чужбина пред посолствата ще има, не се притеснявайте!

fallback