170

браво на протестите

преди 3 години

в страната и чужбина - двойна смелост - явно търпението на хората е стигнало критичната точка

169

к.187

преди 3 години

До Има алтернативаАло, тези от БСП, не си точете зъбите, правителството след това на БиБи ще бъде на Националното спасение, а не на БСП, защото Баце с тайфата си за 11 години такова гюбре натрупа, че 2-3 години ще му трябват да го изчисти. А вие си стегнете телчетата на протезите, че много ви тракат кастанетите. И вижте дали все още е празна сградата на бившия Музей на революционното движение. Ако е празна, сложете в нея Г.Гергов, Г.Божинов, Мерджанов, Пирински, Дъбов, М.Миков, Жаблянов, Гуци .

168

Дач

преди 3 години

И в чужбина пред посолствата ще има, не се притеснявайте!

167

///

преди 3 години

До Има алтернативаВие внимавайте с тези млади БСП експерти в експертно правителство, че да не захвърчат камъни и дЪрва, както са си тръгвали обикновено вашите правителства.

166

Има алтернатива

преди 3 години

В ръководството на БСП мнозинството са млади хора. Корнелия Нинова пенсионира "вечните" депутати и въведе мандатност. Така стана обект на много атаки от "вечните" и от групата на Георги Гергов - стар приятел на Бойко, който получи от него 43 милиона държавни пари за една дупка в центъра на Варна, която си стои и досега.Така че алтернатив аима. За да се отстрани ГЕРБ може да се наложи да се състави едно експертно правителство, а след това да управляват тези, които имат по-голяма подкрепа.

165

Има алтернатива

преди 3 години

До До 169: БСП е партия, която е управлявала не веднъж и понесла негативите на прехода. Но времето на Виденов е в историята. При нормална политическа обстановка и стабилизирана икономика е показала резултати, по-добри от ГЕРБ.По времето на БСП и Станишев по БНП на глава от населението бяхме на едно ниво с Румъния. При третия мандат на Бойко вече сме далеч зад нея. Те вървят напред като костенурка, ние - като ***. Още един мандат на Бойко и никога няма да ги стигнем.

164

до к.175

преди 3 години

Не забравяй, че протестиращите са млади хора, а не БеСеПари на 70 и повече години и тях КВ не ги лови, защото са умни, а Ковид-19 се лепи по злобните и простите.Така че по-кротко и не слагай на сърцето си зло. Гледай философски на нещата: всяка власт има начало и край, а и след властта трябва да се живее. Остави Баце и гл.прокурор - те искат да са вечно под чучура. А младите искат да ни управляват умни, честни и справедливи хора. Къде в кабинета Борисов има поне един такъв? Няма, мъкаа....

163

До 169

преди 3 години

Какъв Виденов, какви купони? Хората искат ОСТАВКА на Борисов. Това е една мафиотска и корумпирана тиква. Заради мафията и корупцията страда всеки един от нас.Защото еврото в чекмеджето е откраднато от всеки един българин.Кой е казал, че като съм на площада съм от БСП.Вие сте изтрещяли напълно" Аланкоолу, пак ли искаш да работиш за пет долара!?Ако си млад, питай майка си и баща си,какво е да управлява БСП.

162

Защо предсрочни?

преди 3 години

Защо трябва Бойко да подаде оставка и да се проведат предсрочни избори?Защото тогава изборите ще ги организира временно правителство, ръководено от президента Радев. А той ще въведе на практика машинното гласуване и ГЕРБ няма да могат да фалшифицират резултатите както досега.Ако Бойко провежда изборите, пак ще ги слечели с без машинно и с фалшификации. Повечето сигурно не си спомнят какво точно промениха гербаджиите в изборният кодекс: комисията отхвърля сигналите с просто мнозинство. Имат го

161

Анонимен

преди 3 години

Бойко,да не сте посмели да давате оставки!На изборите ще си кажем думата!Нека си крещят по улиците.Скоро половината ще са по болници.Аз благодаря на правителството за работата му!Браво и на Гешев!Неразсъждаващата отайка на жълтите павета да изчезва по квартирите на запад.Не могат даже да обосноват исканията си и да предложат алтернатива.

160

Анонимен

преди 3 години

ЕДИН МИЛИОН И ПЕТСТОТИН ХИЛЯДИ души сме гласували за това правителство. Няма как 5000 да го свалят.

159

Анонимен

преди 3 години

Ако протестиращите срещу толупа блокират неговите недовършените магистрали,той няма да го преживее и ще се предаде...

158

БАЙ ЙОРДАН

преди 3 години

До АнонименИ защо хоратана на протеста не ти харесват. Или не ти отърват исканията им.

157

Анонимен

преди 3 години

Снощи полицаите свалиха шлемовете, пяха "Мила Родино" с протестиращитеОсмият ден на протеста премина без инцидентиТова хич не се харесва на Чекмеджиев и Шайката му.

156

Анонимен

преди 3 години

Кви масови протести бе ???!!! Шепа простаци тръгнали да "сменат статуквото" при положение,че изборите са съвсем скоро.Защо им е? Защо им е тази дестабилизация и хаос? Защото вероятно знаят,че с избори няма да успеят и търсят преврат.Искат смяна на системата-ок!Но имат ли алтернатива имат ли лица,които ще я сменят?Имат ли платформа,идея,план,приоритети?Имат ли математика и икономика за тази смяна?Имат ли доказани политически кадри,които ще се наемат да поемат България? Поискаха ли дебат?

155

демокрация-анархия

преди 3 години

До АнонименВсеки срещу всеки! Всеки е господар на себе си! Господ е един и само той дава власт!

154

платени протести!

преди 3 години

Отникъде за никъде!

153

Анонимен

преди 3 години

От демокрацията по велико няма!!!!!Другото е фашизъм или комунизъм!Ало протестърите!!Стига експерименти!

152

кой плаща и изпрата?

преди 3 години

ПАРТИЙНИТЕ КАСИ на БКП-агентурата на КГБ................................

151

Анонимен

преди 3 години

Аз пък ще гласувам срещу всеки призоваващ родителите ми да излезнат да гласуват на извънредни избори в ПАНДЕМИЯ!!!