Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

211 са новите случаи на заразени с коронавирус у нас, показват данните от Националния информационен портал. За последното денонощие са направени 2 806 теста и така общият брой на потвърдените с COVID 19 станаха 7 175.

Oще по темата

В момента активните случаи са 3597, като хоспитализираните са 532. В интензивно отделение се намират 33 души, а излекуваните за последните 24 часа са едва трима души. Общият брой на справилите се с болестта са 3 311.

Новозаразените по области са: Благоевград 13, Бургас - 12, Варна - 10, Велико Търново - 9.В градовете Видин, Враца и Габрово няма нито един нов регистриран случай. Същото е и в Ловеч, Монтана,Ямбол, Разград и Русе.

В Добрич има трима новозаразен, в Кърджали - 1, в Кюстендил - 8, в Пазарджик - 6.В Перник случаите са 4, в Пловдив- 23, а в Силистра и Сливен са по двама.

В Смолян има 8 новозаразени, в област София - 6, в София-град - 94. В Стара Загора и Шумен има по три нови случая, а в Хасково и Търговище - по 1.

Няма данни за починали от коронавируса в последното денонощие и така броят на жертвите от вируса остава 267.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

238

Анонимен

преди 3 години

Цифрата не може да е нищожна. Цифрата служи за съставянето на числата и всяка една цифра има една и съща тежест в това отношение.

237

AAA

преди 3 години

А истински ефективните, универсални и отдавна известни мерки някъде изчезнаха, преди четири години ги препоръчваше самия д-р Фаучи, директор на националния институт по алергии и инфекциозни болести на САЩ, ръководител на изследванията в превенцията, диагностиката и лечението на инфекциозни заболявания от грип до ХИВПриемайте витамин С. Той може да засили защитата ви срещу микроби. Аз приемам 1000 мгр на ден. Много хора също нямат достатъчно витамин Д, който влияе върху много функции на тялото.""Пазете се, упражнявайте физически занимания, хранете се добре и поддържайте добро хидратиране"

236

Анонимен

преди 3 години

Защо ни представяте абсолютен брой инфицирани, а не процент от изследваните, както се прави винаги при такива зарази?Срам ви е, че цифрата е нищожна и няма да имате новина, нали!

fallback