238

Анонимен

преди 3 години

Цифрата не може да е нищожна. Цифрата служи за съставянето на числата и всяка една цифра има една и съща тежест в това отношение.

237

AAA

преди 3 години

А истински ефективните, универсални и отдавна известни мерки някъде изчезнаха, преди четири години ги препоръчваше самия д-р Фаучи, директор на националния институт по алергии и инфекциозни болести на САЩ, ръководител на изследванията в превенцията, диагностиката и лечението на инфекциозни заболявания от грип до ХИВПриемайте витамин С. Той може да засили защитата ви срещу микроби. Аз приемам 1000 мгр на ден. Много хора също нямат достатъчно витамин Д, който влияе върху много функции на тялото.""Пазете се, упражнявайте физически занимания, хранете се добре и поддържайте добро хидратиране"

236

Анонимен

преди 3 години

Защо ни представяте абсолютен брой инфицирани, а не процент от изследваните, както се прави винаги при такива зарази?Срам ви е, че цифрата е нищожна и няма да имате новина, нали!

235

F

преди 3 години

Истина ви казвам, учете се на истинско християнство от мене! Отблъсквайте ги тия из-роди надалече и да се махат и добро да не закачат и задето и за в бъдеще ще закачат добро и задето и в минало са закачали ги бийте и ги отблъсквайте още повече, докарайте отнякъде истинска вода която е антимагнит да завали един хубав истински дъжд, това е той Светият дух!

234

F

преди 3 години

Но вижте сега, от разстояние да крадеш май че те хаби и предпочиташ да крадеш от някой, който е по-наблизо, сатанистите и те имат малко истина по себе си за крадене и почти безкрайно много на брой сатанисти, как тогава смрачават от разстояние, и след като при пряк сблъсък ние излизаме победители, ние добрите май сме затънали в грехове и Бог с нас и най-вече свещенниците затъват народа да му проповядват грешно! Как ще е всемогъщ Бог, я се оправи малко и виж какво е, едва ли.. Стига с тоя ислям!

233

F

преди 3 години

Но пресичаме ли се със сатанистите да са ни врагове ако само ги отблъскваме да се поробват помежду си и да се махат или макар и многобройни, сатанистите колкото и да са слепи и те виждат малко, че ние богати и тука да идват напират и да ни съсипват и да ги лъжем като враг?Ние ли сме затънали в грехове или те ни съсипват и затова толкова тъмно? И това е въпрос! Но е сигурно че Бог всемогъщ все още няма, или и той е затънал в грехове както и останалите добри или злото му пречи, едно от двете е.

232

F

преди 3 години

за холивуд аз писах най-често тука преди няколко години за тяхната кървава истина и искам да кажа някои неща на народа за медицината, но оттук нататък ще пиша най-вече като анонимен! писна ми от тоя гугъл

231

F

преди 3 години

преди години и аз съм бил с малкия еф за ник, но и други

230

Анонимен

преди 3 години

Ай ся ми кажи как се спира вирус и като го спреш, какво се случва с него?

229

ъъъ

преди 3 години

По време на карантината правеха между 200-500 теста и откриваха по 30-50 заразени, сега правят по 4000 и откриват по 200. Къде е увеличението на случаите?

228

Анонимен

преди 3 години

Във Виетнам, Лаос, Камбоджа, Нова Зеландия и други държави успешно спряха вируса. В България правителството на Бойко Борисов осигурява легла в болниците и места в гробищата.

227

Анонимен

преди 3 години

До 225Работното ми реме от 6-15 ч.и мога да ида на протест в 17 ч.стига да има такъв в моя град. Има каузи, които си струва да бъдат подкрепени. На хората им омръзна от цялата шуробаджанащина и мафиотщина в държавата. И не бързай да ме наричаш комунист или червен ***- аз никога не съм гладувала за БСП ( вкл.това не е президента за който съм гласувала) и винаги съм подкрепяла демократичната идея.Уви, в България мафията си има държава и това не може да продължава така.

226

11

преди 3 години

Мдаа, странно, в Плевен нито има, нито няма.

225

Анонимен

преди 3 години

Докато ими балаци ще има и тарикати доящи го политици

224

Свш

преди 3 години

249, ти пък как разбра,.че съм ***? Опровергай ми твърденията и тогава умозаключавай.

223

До 241

преди 3 години

Ти си безвъзвратно облъчен по рождение.

222

Анонимен

преди 3 години

облъчването с прекалено фалшиви новини е патент на герберите за овладяване на народното недоволство и срещу протести

221

Анонимен

преди 3 години

До СвшВсичко е фалшиво, а ти си истински и много пpocт.

220

Стар набор

преди 3 години

Питам тези 2806 теста дали са само правени за ПЪРВИ ПЪТ на тестваните хора или една значителна част от тестовете са ПОВТОРЕНИЕ на на хора с открита зараза преди няколко дни ? Необходима е ОБЕКТИВНА СТАТИСТИКА.

219

Lan

преди 3 години

232, не можеш да си обасниш ли? Съвсем просто е! Китай има всички предпоставки да го направи. Икономически гигант, независещ от никого и нищо, хилядолетна традиция в изолация, изключителна дисциплина...САМО Китай може да го направи! Беше безумно въобще да се говори за "Китайски модел" където и да е другаде. И в момента всички новопристигнали в страната са в задължителна карантина (от там са им новите бройки заразени), ама задължителна - под охрана в специални хотели, а не като при нас.