Снимка: Dnes.bg
fallback
И днес се заформи километрична опашка от коли и камиони на граничния пункт "Кулата" към Гърция. Тя е достигнала над 8 километра. Това е единственият пункт, през който може да се влезе в южната ни съседка.
 
От днес Гърция затваря границите си за сръбски граждани заради увеличаващия се брой на заразени с коронавирус в страната им. Забраната е в сила до 15 юли и е в зависимост от епидемиологичната обстановка в Сърбия.
Oще по темата
От Гранична полиция съобщават за интензивен трафик на вход за леки автомобили на границата със Сърбия при Калотина.
 
На граничния пункт Видин при българо-румънската граница и на границата с Турция при пункта Лесово трафикът на изход за товарни автомобили е интензивен.
 
На границата със Северна Македония преминаването на автомобили е нормално. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 3 години

Аз такава такса стол никога не съм плащал на море. Наредени постановки да се пречи на родния туризъм от който България печели, а съседите и страдат. Но вие сте овце и се хващате на тея алабала истории.Второ кои хора? Шепа регионални южно западни и западни бекове с домат на задната седалка :) Вие не сте уморени просто търсите най евтиното.

28

Варненец

преди 3 години

На хората им писна от такси празен стол, барбарон, 30лв чадър, 10лв кафе и т.н. Колкото и да си овца все някога ще се усетиш че те обират по най-наглия начин. Поне да предлагаха качество... а то мърсотия и мизерия.

27

Анонимен

преди 3 години

Полети толкова ли няма?

fallback