29

Анонимен

преди 3 години

Аз такава такса стол никога не съм плащал на море. Наредени постановки да се пречи на родния туризъм от който България печели, а съседите и страдат. Но вие сте овце и се хващате на тея алабала истории.Второ кои хора? Шепа регионални южно западни и западни бекове с домат на задната седалка :) Вие не сте уморени просто търсите най евтиното.

28

Варненец

преди 3 години

На хората им писна от такси празен стол, барбарон, 30лв чадър, 10лв кафе и т.н. Колкото и да си овца все някога ще се усетиш че те обират по най-наглия начин. Поне да предлагаха качество... а то мърсотия и мизерия.

27

Анонимен

преди 3 години

Полети толкова ли няма?

26

ПОДКРЕПЕТЕ БЪЛГАРИЯ

преди 3 години

ОСТАВЕТЕ СЕ ДА ВИ ИЗПРАЗНЯТ ДЖОБОВЕТЕ И ДА ВИ ИЗЛЪЖАТ НА БЕТОНОМОРИЕТО!БЪДЕТЕ "ПАТРИОТАРИ" БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ....ХА,ХА,ХААААААААААА...БЪДЕТЕ ОВЦИ , ЗА "ЛЯТНО СТРИГАНЕ" !

25

ПОДКРЕПЕТЕ БЪЛГАРИЯ

преди 3 години

ОВЪРГАЛЯЙТЕ СЕ У ПОМИЯТА НА БЕТОНОМОРИЕТО!МНОГО Е ПАТРИОТИЧНО ,БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ....ХА,ХА,ХАААААААААА

24

анонимен

преди 3 години

До Митьо хотелиерЧак толкова неграмотност не бях виждала . Ако всички собственици на хотели , /въпреки че се съмнявам за твоя статут / ,са толкова зле - не се чудете ,че има недоволни

23

Анонимен

преди 3 години

Тази опашка е най-дългият среден пръст към Боко и министърката на туризма. Всеки милеещ за българската природа - пълен бойкот на бетономорието и мутрите!

22

Анонимен

преди 3 години

ако трябва палатка ще разпъна на границата но пак ще почивам в Гърция :))

21

Хохо

преди 3 години

До ЗороЗащо ? Ти предпочиташ да се къпеш в кафява вода ли? Да не си прасенце?

20

Бай Иван

преди 3 години

До АнонименТи не подкрепяш България. Ти даваш пари на мутри и измамници. За да се оправят нещата властта трябва да разбере че бизнес така НЕ СЕ ПРАВИ! Нека фалират всичките, да видим догодина дали ще има лай..а в морето и такси барбарон...

19

Анонимен

преди 3 години

Със сигурност, ще подкрепя България в тая ситуация. Колкото и неща да има за оправяне... Това си е моята страна.

18

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че 5 часа на границата е част от удоволствието, което гостоприемна Гърция предлага на балканските туристи, само после да не ревът, че са гладни!

17

Анонимен

преди 3 години

Отиваме на северното ние другата седмица. Има топ цени, а и обичам Каварна, Варна, Балчик и голф игрищата с невероятни гледки. Любими места време е да ги посетя пак.

16

фен

преди 3 години

едно време в социализма висяхме на опашка по коледа да си купуваме банани и кока-кола ! - сега висим на опашки за море! Нема такъв *** народ !

15

Митьо хотелиер

преди 3 години

Хахаха хак да ви е родоотстъпници. Ша ми са молите май за двойна стая в Созопол ми са струва. Ама нейсе, само чожденци вземам в хотела. Сезона си тръгна хубаво. Имам романци. Пари харчат хората, не са кат българите да ми разгръщат половин час менюто за таратор и шишче. Беж там на упашката ама ша ви втаса доматите преди да минете кулата ве скасаняци

14

Унуфрий

преди 3 години

Хахаха аз успях преди 2 седмици, когато нямаше опашки да отида на почивка в Гърция, сега вече край, 5-10 км опашки не ми харесват.

13

До №1

преди 3 години

В момента за македонци и сърби достъпа до Гърция е забранен!Ама важно е да се плюе по България, т.ъ.п.а.н.а.р

12

BornFromAnger

преди 3 години

Вземи прочети що е то патриотизъм, ходенето на море и задоволяването на личното любопитсво в чужда държава, не е проблема на държавата!!!

11

до х

преди 3 години

Подкрепя се икономика която не крие доходи и данъци, и си плаща честно на работниците осигурявайки ги на реалната заплата! Пък ти като искаш направо си продавай апартамента и дарявай парите на някой от нашите закъсали хотелиери!

10

КПП-Кулата

преди 3 години

Всички гръкофили и гръкоманияци, очакваме ви!