Снимка: БГНЕС
fallback
В област Варна са регистрирани 15 нови случаи на лица, които са дали положителна проба за коронавирус. От тях 5 са жени и 10 мъже, съобщиха от РЗИ – Варна, цитирани от chernomore.bg.
 
Регистрираните лица с COVID-19 са млади хора. Те са на възраст от 15 до 31 години. Всички са с леки симптоми или безсимптомно протичане. 
Oще по темата
Здравните инспектори от Регионалната здравна инспекция извършват епидемиологично проучване, за да се установят контактните лица.
 
Междувременно Агенцията по безопасност на храните започва засилени проверки на заведенията през летния туристически сезон. Във Варна те стартираха от ресторант на крайбрежната алея. 
 
Още новини от Варна четете ТУК
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Не е случайно

преди 3 години

Аз мисля, че нарочно отвързаха мерките, особенно за младите/дискотеки, балове,мачове/ за да може да премине през повече хора сега през лятото, като ги няма сезонните есенно-зимни вируси. Щото може би комбинацията с тях ще е гадна. Дано само короната не остава в тялото и да се активизира при отслабен имунитет, както е херпесния вирус например.Всеки от нас иска, по скоро да се стигне до тези прословути 70 %, но и всеки от нас иска, ако може той и семейството му да са в другите 30 %

17

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗа наглите и безотговорните глоби и съд.

16

№7

преди 3 години

До Анонимен 2И аз мисля,че Мангъров е за съд.

fallback