18

Не е случайно

преди 3 години

Аз мисля, че нарочно отвързаха мерките, особенно за младите/дискотеки, балове,мачове/ за да може да премине през повече хора сега през лятото, като ги няма сезонните есенно-зимни вируси. Щото може би комбинацията с тях ще е гадна. Дано само короната не остава в тялото и да се активизира при отслабен имунитет, както е херпесния вирус например.Всеки от нас иска, по скоро да се стигне до тези прословути 70 %, но и всеки от нас иска, ако може той и семейството му да са в другите 30 %

17

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗа наглите и безотговорните глоби и съд.

16

№7

преди 3 години

До Анонимен 2И аз мисля,че Мангъров е за съд.

15

Анонимен

преди 3 години

Значи Трифонов не е между тях! Приятно моренце, Слави....

14

Анонимен

преди 3 години

"Събуждам се днес и забелязвам, че не ме боли глава, нямам кашлица и хрема, нямам темпратура, дишам спокойно, усещам вкус и надушвам мекиците на мама - значи имам и обоняние. Тогава се сепвам. О, УЖАС!!! ИМАМ ВСИЧКИ СИМПТОМИ НА БЕЗСИМПТОМНИЯ КОРОНАВИРУС!!!"------,-----------,----------,Евала, човек! Най-смисленото нещо, което ми е попадало напоследък из форумите.

13

Анонимен

преди 3 години

Най-лошото в случая ще бъде, че на тези keлeши най-много да лепнат пневмония и да се излекуват след две седмици.Ще си заминат "съчките", които са отделяли от залъка си да ги изучат и нищо да не им липсва.

12

Анонимен

преди 3 години

Млади и глyпaви.

11

Куч Елюб

преди 3 години

Уж трябваше да пазим бабите, сега били млади хора заразените:)))) И то нямали симптоми :)))) Чудя се колко ли човека в момента са болни в тая държава от обикновена пневмония, старата добра бактериална такава. Щото май тия 500 в болниците са си точно такива.Как можеш да докажеш, че не си с коронавирус??!! Колко от тия болни са индийци, които не са виждали бял чаршаф и са ги взели да запълват бройката,па и те си починат малко от кофите. А тия 30 в реанимациите- *** "пандемията", яко смех:)

10

9

преди 3 години

Тази чума не е шега. Няма имунитет против чума, не си въобразявайте, че е без дълготрайни последини за преболедувалите, не си въобразявайте, че преболедувалите няма да дадът положителна птоба за ХИВ...!!!...разнасяш се по въздуха...всички кашлят в момента е АД..но понежв няма тестове ...всички чакат да отмине. Но ..при положение , че се презаразяваме всеки ден на работа в една стая от по 10 20 човека без маски ..как ще стане отминаването на тази китайска гад?! Работодателите и те са болни, но...

9

Оффффф!

преди 3 години

Събуждам се днес и забелязвам, че не ме боли глава, нямам кашлица и хрема, нямам темпратура, дишам спокойно, усещам вкус и надушвам мекиците на мама - значи имам и обоняние. Тогава се сепвам. О, УЖАС!!! ИМАМ ВСИЧКИ СИМПТОМИ НА БЕЗСИМПТОМНИЯ КОРОНАВИРУС!!!

8

Анонимен

преди 3 години

До Ами...Ами прочети какво са писали другите преди тебе

7

Анонимен

преди 3 години

Днес пробите положителни, а утре - отрицателни. С тия тестове е като на игра ези-тура...

6

Ами...

преди 3 години

"Регистрираните лица с COVID-19 са млади хора. Те са на възраст от 15 до 31 години. Всички са с леки симптоми или безсимптомно протичане."Защо трябва да се тревожим?

5

мангъров престъпник

преди 3 години

Това че сега не са болни не е голяма утеха, вируса е в тях и се развива изменя и чака удобен момент да удари. Така действа и вируса на спин, правилно споменаха по долу имат много общо.Зимата като почнат да боледуват тези младежи и короната ще се активира и ще удари, тогава ще умират яко. много хора не схванаха какво им каза мутафчийски. нищо, живота учи.

4

Анонимен

преди 3 години

Мазалото иде.......

3

Анонимен

преди 3 години

До оняИма ХИВ без да е болен от СПИН. Този вирус има прилика с вируса на спина освен с гриповете. Не се касае за грип. Никой в официалните източници по света не го нарича грип

2

Анонимен

преди 3 години

Колко още хора трябва да се заразят или умрат заради детското докторче Мангъров? Какво чака главния прокурор? Какво още трябва да направи тоя безхаберник за да го арестуват????????

1

оня

преди 3 години

Без симптоми ама с коронавирус. Все едно грип ама без симптоми.