Снимка: Theatro Beach
fallback

15 случая на коронавирус бяха отчетени за последното денонощие в Бургас и областта, като 7 от тях бяха приписани на персонала на заведение в Царево. Заради положителните проби бе отменен и абитуриентски бал.

От самия клуб обаче извадиха резултатите от всички проби, направени с PCR тестове и ги публикваха на своята фейсбук страница:

"С радост Ви съобщаваме, че всички проби, направени с PCR тестове на екипа на Theatro Beach са отрицателни. Направихме пробите в две независими лаборатории! Екипът ни е напълно здрав и без нито един случай на коронавирус.

Прилагаме тестовете, които разбира се са налични и на хартиен носител при нас. За нас това е удовлетворение, въпреки че не сме имали съмнения. С уважение към нашите клиенти, към Вас, ги показваме и публично!

По този начин - ясен и недвусмислен, оборваме разгромно всички слухове, разпространявани от недоброжелатели и за наша изненада - повтаряни от различни хора и медии.

Вярваме в здравия разум, на мнозинството; вярваме и се грижим за опазването на здравето на екипа и клиентите си, до колкото зависи от нас; работим здраво; забавляваме се още по-здраво и знаем, че всичко това, няма да бъде безрезултатно", пишат в своята позиция.

15 са общо новорегистрираните с COVID-19 в област Бургас за изминалото денонощие. Трима са в Несебър, те сами са се изследвали за коронавирус. Двама са в Сунгурларе, един в Бургас и един медик в Айтос. Състоянието им е добро, не са настанени в болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

Аз

преди 3 години

Само гербавите лаболатории изкарват коронавирус. В независимите няма.

53

До 58

преди 3 години

Нали няма вирус, бе! Защо си се закахърил...че можели да лъжат в изследванията ?

52

Трол

преди 3 години

Кой гарантира, че 7-те положителни са тествани, реално РЗИ не им е изнесло имената, реално собственика на хотела може да хване 7 приятели, да се тестват и да каже "Ето всички са чисти, държавата лъже!"

fallback