Снимка: БГНЕС
fallback

Няма нарушения при работата по тунел „Железница“ на АМ „Струма“, където днес при срутване пострадаха трима работници. Това каза Николай Костурков от фирмата, която осъществява строителния надзор, предава Би Ти Ви.

Работи се по одобрените проекти, всички на обекта са били с предпазна екипировка, като става дума за опитни специалисти, които са реагирали мигновено.

„Бих казал, че са герои тези хора“, отбеляза той.

„Благодарение на адекватната реакция на колегите, тримата са били извадени навреме. Спазвайки инструктажите са се справили както трябва“, каза и Стефан Тотев от строителя „Джи Пи Груп“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

БИВШ МИНЬОР

преди 3 години

При такава скална маса се прави временен крепеж /укрепване на тавана и челно/!Временния крепеж предопреждава при натиск и можеш да избягяш! Много метри галерии съм направил така!

14

Анонимен

преди 3 години

До 9Не си прав (намигачка) - дъното е над нас вече!

13

6

преди 3 години

Безпардонна наглост ,безотговорност и некомпетентност ! Всички са невинни !За това ,че не са проучили скалния състав подробно и трима работника са вече по тяхна вина инвалиди зацял живот.Тон за това даде и Борисов ,който като хидроинженер каза , че дъжда е виновен !?И отиде дорив болниците да утешава жертвите , чийто живот вече е съсипан ! А неговата бухалка Гешев послушно атакува незаконно президента.Борисов се провали и с епидемията ,но пак другите са виновни -запалянковците , гражданите ! Не

fallback