Снимка: Pixabay
fallback
Трима младежи от силистренското село Секулово твърдят, че са били нападнати и бити. Един от потърпевшите съобщи за инцидента. Той разказва, че заедно с негови приятели са били нападнати от близо 30 роми, защото се опитали да прекратят разправия между момчета от селото и баща на момиче, който отишъл да прибере дъщеря си. 
 
Полицията е успяла да реагира бързо. В момента тече проверка по сигнала. 
 
"Непълнолетно момиче и още няколко мъже употребяваха алкохол в късната част на денонощието. Аз сигнализирах бащата на момичето за случващото се. Той дойде и се опита да я прибере, при което група момчета му налетяха на бой", разказват потърпевшите в ефира на Нова тв.
 
Те разказват, че след като са видели какво се случва се намесили, за да помогнат да прекратят разправията. 
 
"За много кратко време бяхме заобиколени от над 30 души. Опитахме се да ги разпръснем, в резултат на което получихме удари", казват още потърпевшите.
 
Потърпевшите споделят, че силите на реда много бързо са пристигнали на мястото. Взимат адекватни мерки и прекратяват напрежението. Повечето от лицата са разпознати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Едно ченге

преди 4 години

Така е като полицията не бие и съда на вкарва в затвора за по дълго време. Освен това трябва да се либерализира закона за притежание и носене на огнестрелно оръжие, и чл.12 от НК, третиращ т. нар. "неизбежна отбрана". Гражданинът трябва да е свободен човек, който да може да се защити и сам, а не да чака полицията, като овца оварското куче.

29

бг

преди 4 години

човекът е искал да спаси малотената си дъщеря от групово изнасилване и евентуално продажба като прoститутка , но гетото са го пребили, защото законите важат само за българите ,както и данъците също важат за тях,също за българите важат сметките за ток , завода и пр ипр. и те са длъжни да работят за да осигурят издръжка на децата на ромите.

28

,,,

преди 4 години

Бийте си дъщерите, ако излизат с ***. Няма друга оправия. Като ги биеме ние пишат жалби.

fallback