Снимка: БГНЕС
fallback

Мъжът, който бе приет в болниза с положителна проба за COVID-19 след като се почувства зле на къмпниг "Кайт Градина", се е влошил, съобщават от БНТ. 41-годишният мъж е бил интубиран.

Тази сутрин започна масова дезинфекция на къмпинга край Созопол. Щателно беше напръскана и неговата каравана.

От управата на къмпинга обясниха, че няма как да се направи пропускателен режим и да се проверяват за симптоми всички пристигащи летовници, след като стана ясно, че столичанинът дошъл на плажа, надявайки се слънцето и морето да му помогнат да се излекува.

В седем поредни дни ще бъдат провеждани текущи дезинфекции, които ще осигурят на 100% сигурност на почиващите в къмпинга.

"Все пак летният сезон започва и не можеш да провериш 1000 човека, които минават от къде ли не. Тук е открито пространство, могат да дойдат отвсякъде хора", обясни пред БНТ Димитър Димитров, управител на кайт къмпинга.

Емил Чушев от 40 години идва всяко лято тук. Не се притеснява след установения случай на коронавирус.

"Така или иначе няма как да избягаме от тези вируси. Те ще ни преследват цял живот по всяка вероятност, така че трябва да свикваме с тях. Но тук, според мен, е най-безопасното място, където човек може да бъде на този бряг", настоя той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

Анонимен

преди 3 години

Болните са много повече ,но на някои големи лаборатории в големите градове е дадена заповед да не изследват PCR повече и да не се казва бройката на положителните в медиите. В Стара Загора са десетки ,но управлението не ги зачита и дори забрани да се дава гласност.Който оцелее -добре, който умре- Ами жалко, важно е парите да се прилагат.

64

Copocoид

преди 3 години

До 69:Аз ще ти кажа защо - да върви бизнеса на мутрите по заведенията, моловете и морето.Ако пък стане така, че много си заминат от КОВИД-19, Тиквата ще каже --- вие искахте това, аз нали като ви държах затворени нямаше почти никакви болни в страната.

63

n.d

преди 3 години

Днес научих от комшийка, която работи в болница където има болни от covid,че им е забранено да казват,че има болни в тази болница.Направо ужас ме обзе.Тя самата не знае защо искат да се крое тази информация.

fallback