65

Анонимен

преди 3 години

Болните са много повече ,но на някои големи лаборатории в големите градове е дадена заповед да не изследват PCR повече и да не се казва бройката на положителните в медиите. В Стара Загора са десетки ,но управлението не ги зачита и дори забрани да се дава гласност.Който оцелее -добре, който умре- Ами жалко, важно е парите да се прилагат.

64

Copocoид

преди 3 години

До 69:Аз ще ти кажа защо - да върви бизнеса на мутрите по заведенията, моловете и морето.Ако пък стане така, че много си заминат от КОВИД-19, Тиквата ще каже --- вие искахте това, аз нали като ви държах затворени нямаше почти никакви болни в страната.

63

n.d

преди 3 години

Днес научих от комшийка, която работи в болница където има болни от covid,че им е забранено да казват,че има болни в тази болница.Направо ужас ме обзе.Тя самата не знае защо искат да се крое тази информация.

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 71Докато не ви пламне точно вашето лично чердже, все ще смятате, че такова нещо не може да има и някой ви лъже.

61

Анонимен

преди 3 години

Нагласена работа.

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 65От говорене по медиите, едва ли.Той има ли друг досег с коронавируса?

59

Анонимен

преди 3 години

Ужас аз съм на 45 и теста ми показа че съм заразен с Covid-19.!!

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 66Да бе, кажи го на този интубирания, че е заради местната политика. Все едно вирусът е създаден специално за България.

57

Шоп

преди 3 години

Тоя чyнyндyp трябва и да го инrъзиpaт.

56

Анонимен

преди 3 години

За мен това е фейк.Има проблеми сИракли,с Божков,с избори, с...и няматкрай,та надуват парата в други посоки.

55

Анонимен

преди 3 години

Най-големия майтап ще е, когато Мангъра се зарази.

54

Анонимен

преди 3 години

До Мънгъра пред ЕврокомТа да разнасят повече. Що не иде да постои между тях ей така, както е над 60г ? Карантина за всички не, но за заразените да каже, че не трябва карантина, едва ли на това са го учили за инфекциозните заболявания. Съвсем го удари на популизъм и лесалрска безотговорност

53

дгд

преди 3 години

да си ходят на работа и да заразяват други викаш!? и това е нормално ?!!

52

Мънгъра пред Евроком

преди 3 години

Хубавото е, че това удължаване не е съпроводено със затягане на мерките. Ние вече живеем почти нормално", коментира той предложението на Щаба от вчера.Той е на мнение, че заразените с COVID-19 не трябва да бъдат ограничавани и изолирани."Безсмислено е заразени в COVID-19, които нямат симптоми, да бъдат изолирани. Хората от фабриката в Доспат можеха спокойно да си ходят на работа ", заяви той пред Евроком.

51

до 40

преди 3 години

"Когато вируса ви атакува дробовете те се пълнят с вода и вие започвате да се давите.." Дооообре.... Абе, НЕЩО-***-ЛИ-СИ? Хайде на непросветените ни обясни от къде организмът ще набави толкова вода, че да ти напълни дробовете? За възрастен човек е около 5 кубични литра обем на дробовете. Значи хващаш една туба 5 литра и си я наливаш в белия дроб ли? Ти нормален ли си? Писна ми от някакви малограмотни-***-баси.

50

Анонимен

преди 3 години

Ако някой вярва, че този 1 седмица си е лежал в караваната и пил парацетамол не е със всичкия си.

49

Анонимен

преди 3 години

Абе всички имате компютри и интернет, вземете потърсете у чичко Гугъл стари заглавия за починали от грип назад в годините. Ще останете изненадани от резултатите. Има починали от 3 до 103 годишна възраст от усложнения от грип всяка една година. Здрави прави хора, стари и болни, а за ваш ужас има и деца. А сега се ударете у *** глави и помислете с тях. Не ни ли направиха на маймуни за да се откраднат едни пари? При това в световен мащаб.

48

Анонимен

преди 3 години

Вярвате ли в вируса или не и дали ви е страх вече няма значение, на никой не му пука лично за вас. Всички мерки са свалени окончателно и няма да се връща нищо независимо 100 200 или 1000 ще намерят. Правителството не носи повече никаква отговорност за вас , близите или децата ви. Правете каквото искате, ето петък е , бегом в мола с ,тъпчете се с другите себеподобни, дишайте с пълни гърди и се радвайте на свободата.Всеки сам за себе си

47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41А какво предлагаш, с голи гърди напред към вируса? Пък който оцелее. Ама всеки тайно се надява той самият да оцелее, нали?

46

бай х

преди 3 години

дано докторите не го уморат