Снимка: Pixabay
fallback
Криминалисти от група "Тежки престъпления" в  РУ - Дупница  разбиха оранжерия за канабис в производствен цех в бившия селскостопански двор в с. Крайници, съобщиха от полицията.
 
В помещенията, които са били прикрити, е имало изградени съоръжения с електронна автоматична овлажнителна система и електронна хидропонна система за оранжерийно производство и сушене на високорискови наркотични вещества. Открити и иззети са 48 засадени канабисови растения с различни размери. Полицията е задържала за 24 часа 43-годишният собственик  на производствения цех. 
 
Това е втората успешна операция за последните 3 месеца, която е осъществена под наблюдението на прокуратурата от криминалисти на  РУ - Дупница по противодействие на престъпленията, свързани с наркотици. В същото село през февруари беше иззета таблетираща машина и над 5 кг таблетиран наркотик.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 3 години

Тоновете бело Къде са? Канарчерчета са ги занесли до където е трябвало? Смех. Абе каскет, как е конфискувана Ракия? Или си слушаш Ритон.

4

HeinrichHimmler

преди 3 години

Шефе ти добре ли си? Ще спасяват младите, не е от канабиса, просто всички сте търтеи, и старите са по-виновни, защото свалиха комунизма, но после не бяха нужното и адекватно мерило на властта, което да контролира шайките от 90-те до днес. И сега ние да ви оправяме 30-те години на тиха пропаганда на западните общества, които целят само да ни разединяват и да ни правят на овце, каквито отдавна сме. Търтеи! Излезте и пожелайте свободата си!

3

Анонимен

преди 3 години

Абе 1 ви. Каква " легализация" на тези ! Вие сте болно общество младите! А ние очакваме да ни заместите като нация?! Не ша стане ясни сте ни!Боже боже!-:( Съзнанието ви е промито бе деца! Всичко е до съзнанието! Как ще ме накараш да ползвам този БОК л у к бе? !? Модерно било? Хм. Глупости! Податливите и лабилни личности могат само да бъдат зарибени! Бих изхвърлил всичко в тоалетната чиния,та ако ще да струва и милиарди!!!-:)

fallback