5

Анонимен

преди 3 години

Тоновете бело Къде са? Канарчерчета са ги занесли до където е трябвало? Смех. Абе каскет, как е конфискувана Ракия? Или си слушаш Ритон.

4

HeinrichHimmler

преди 3 години

Шефе ти добре ли си? Ще спасяват младите, не е от канабиса, просто всички сте търтеи, и старите са по-виновни, защото свалиха комунизма, но после не бяха нужното и адекватно мерило на властта, което да контролира шайките от 90-те до днес. И сега ние да ви оправяме 30-те години на тиха пропаганда на западните общества, които целят само да ни разединяват и да ни правят на овце, каквито отдавна сме. Търтеи! Излезте и пожелайте свободата си!

3

Анонимен

преди 3 години

Абе 1 ви. Каква " легализация" на тези ! Вие сте болно общество младите! А ние очакваме да ни заместите като нация?! Не ша стане ясни сте ни!Боже боже!-:( Съзнанието ви е промито бе деца! Всичко е до съзнанието! Как ще ме накараш да ползвам този БОК л у к бе? !? Модерно било? Хм. Глупости! Податливите и лабилни личности могат само да бъдат зарибени! Бих изхвърлил всичко в тоалетната чиния,та ако ще да струва и милиарди!!!-:)

2

българин

преди 3 години

Сега н стълбовете и докато изсъхнат като сушено месо!! С тази напаст само така! Грозно звучи но е истина!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Ако бяха легализирали канабиса.Или поне да бяха разрешили като в Испания например да си отглеждаш определен брой стръкове щеше да има две ползи поне за обществото.1/ Както и след свалянето на забраната за употреба на алкохол в САЩ през 30те години на миналия век търсенето на алкохол намалява. Така и тук търсенето ще намалее и ще се урегулира пазара. 2/ няма да има риск да купуваш нещо, което не се знае с какво е смесено и колко е чист продукта.А че търсенето ще продължи е сигурно.