Снимка: БГНЕС
fallback

25-годишен мъж падна от височина 28 метра от скали край нос Калиакра, съобщават от Областната дирекция на МВР в Добрич.

На 29 май, около 15:40 часа, е получено съобщение за възникнал инцидент на нос Калиакра.

Oще по темата
Установено е, че 25-годишен мъж от Русе пада от височина 28 метра на скалите на морския бряг.

Вследствие на инцидента, пострадалият е настанен в МБАЛ "Св. Анна" с опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

Това е втори подобен инцидент в района, след като в началото на май 24-годишен мъж от Горна Оряховица загина на нос Калиакра. По данни на  полицията, той е слизал по пътека в района на параклиса на нос Калиакра и е паднал от 45 метра височина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Ема

преди 3 години

За съжаление няма шанс при такова падане. И това момче е починало. Внимавайте бе хора. За едното му селфи... Жалко за младите животи отишли си без време. ☹️

6

Анонимен

преди 3 години

Правил си е "селфи".Провинциалистите са редко *** същества.Един китайски милиардер-селянин се утрепа в Южна Франция щракайки си селфи.Провинциализма не признава граници и континенти.Баламурника си е баламурник без значение от каква народност е.

5

Цонев

преди 3 години

Имах приятел , и едвам удържах преди години да не ,,литне с разперен иръце" след като се беше надрусал !Искаше човекът да лети над морето. Слава богу ,мина много време и вече не се друса. Жив е и здрав,но ако тогава беше сам......?!? А със скалите в този район,Каварна,Шабла Тюленово трябва много да се внимава!

fallback