7

Ема

преди 3 години

За съжаление няма шанс при такова падане. И това момче е починало. Внимавайте бе хора. За едното му селфи... Жалко за младите животи отишли си без време. ☹️

6

Анонимен

преди 3 години

Правил си е "селфи".Провинциалистите са редко *** същества.Един китайски милиардер-селянин се утрепа в Южна Франция щракайки си селфи.Провинциализма не признава граници и континенти.Баламурника си е баламурник без значение от каква народност е.

5

Цонев

преди 3 години

Имах приятел , и едвам удържах преди години да не ,,литне с разперен иръце" след като се беше надрусал !Искаше човекът да лети над морето. Слава богу ,мина много време и вече не се друса. Жив е и здрав,но ако тогава беше сам......?!? А със скалите в този район,Каварна,Шабла Тюленово трябва много да се внимава!

4

да

преди 3 години

До АнонименИма само верига, но няма как да обезопасиш цялото Черноморие. Нужен е разум и респект към природата. На Тюленово е пълно с табелки за възпоминание.

3

Анонимен

преди 3 години

Това е трети случай за 2 месеца. Вече има 1 жертва.

2

Анонимен

преди 3 години

Пътеката не е ли обезопасена?

1

Анонимен

преди 3 години

Да паднеш от 28 метра на скална повърхност и да си жив...тоя е уникален! Дано оцелее момчето! Това е все едно да паднеш от 9-я етаж.