Снимка: Pixabay
fallback
Кафене, намиращо се на входа на пазарджишкото село Звъничево, което е собственост на санитарка от частна болница в областния град, заразена с коронавирус, продължава да работи. За нарушението сигнализират местни жители в социалната мрежа, пише "Монитор". 
 
Женате е знаела, че е заразена, въпреки това в събота е продавала в павилиона. 
 
"По  знайни и незнайни причини кафенето продължава да работи, обслужват щерка й и зет й, които са контактни лица. Цялата фамилия се разкарва из селото най-безочливо и нагло. Явно на РЗИ е много "трудно да издирят контактните й лица. Пазете се и бъдете здрави!!!", пише възмутен потребител. 
 
От здравната инспекция в града заявиха, че ще проверят случая заедно с полицаите от Районното управление и инспекторите от Областната дирекция по безопасност на храните.
 
Кметът на селото и семейния лекар, който обслужва жителите на Звъничево, имат списък с всички лица, които са поставени под карантина. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 3 години

Държавата е абсолютно неспособна да контролира пандемията.

10

Додо

преди 3 години

В държава, в която пускат убиец, заклал 16 годишно момче в парка, и укривал се от закона 14 месеца, да си ходи вкъщи поради прокурорски грешки, на тези добичета няма да им се случи нищо друго, освен да им намалее оборота, ако някои от селяните се стреснат и спрат да си купуват от там.

9

Анонимен

преди 3 години

Някой може ли да гарантира, че в няма заразени хора в някое от хранителните производства? Ето, в Германия откриха в кланици. При нашият балкански контрол не ми се мисли. Ама не може да спрем да ядем и пием.

fallback