11

Анонимен

преди 3 години

Държавата е абсолютно неспособна да контролира пандемията.

10

Додо

преди 3 години

В държава, в която пускат убиец, заклал 16 годишно момче в парка, и укривал се от закона 14 месеца, да си ходи вкъщи поради прокурорски грешки, на тези добичета няма да им се случи нищо друго, освен да им намалее оборота, ако някои от селяните се стреснат и спрат да си купуват от там.

9

Анонимен

преди 3 години

Някой може ли да гарантира, че в няма заразени хора в някое от хранителните производства? Ето, в Германия откриха в кланици. При нашият балкански контрол не ми се мисли. Ама не може да спрем да ядем и пием.

8

Анонимен

преди 3 години

И защо да не работи? Някой да ми покаже изолиран " вирус". Няма такъв.

7

Натали

преди 3 години

Наглостта на някои индивиди няма граници. Това, ако е вярно, си е тежко умишлено престъпление. Държавата вместо да отваря всичко с лека ръка, да се задейства, да озаптява и наказва подобни престъпници.

6

Анонимен

преди 3 години

Къф коронавирус, БЕ!Такова животно нема за 99% от аборигените.

5

До 2

преди 3 години

Социално слаб или не- задължението си остава и отива при наследниците му, заедно с всички лихви. Е, един ден може да падне по давност, ако има нехание от страна на държавата и известно време не е имало принудителни мерки по събирането му.

4

Анонимен

преди 3 години

Отиваш пиеш кафе и си заминаваш.По другите магазини да не би да едруга картинката.Отива болен от ковид ,от чума пие кафеи си заминава.Има директно общуване.30000- чакайте ги.

3

Анонимен

преди 3 години

Статията ви прилича на току що сглобена Историйка или по модерно FAKE NEWSТова се получава когато се краде безразборно от други сайтове за Новини

2

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Бъди сигурен, че тези са от контингента, който не плаща данъци, защото вечно се води социално слаб, макар да ходи накичен със злато. Не 30 000, само 3 лева глоба да им сложиш, пак няма да я платят.Здрава ръка е нужна и някой рано или късно ще се възползва от тази ситуация в страната, за да грабне властта.

1

Анонимен

преди 3 години

Престъпление- нарушаване на карантината от 3ма души. 30 000лв. за хазната гарантирано. Вече доста подобни наглеци бяха глобени, доста от глобите са предадени на публичен изпълнител.