fallback

Абитуриенти от Русе също излязоха на шествие, въпреки правилата срещу разпространението на коронавируса.

Зрелостници от училищата в града се събраха в центъра и поискаха тържествено изпращане и бал.

Oще по темата
Миналата седмица стана ясно, че баловете се отменят на този етап, но изпращания може да има при строги условия.

Организацията, направена в социалните мрежи, събра заедно стотици ученици. Със свирки и викове те пресъздадоха атмосферата на традиционните абитуриентски балове.

Зрелостниците направиха шумно шествие из града, охранявани от полицията, съобщава Bulgaria ON AIR.

В същото време директорите, заедно с Регионалното управление на образованието обещаха: ще има тържествено изпращане, което ще състои на открито пред училищата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Действие или думи

преди 3 години

С пръсти все още мазни от сланината на вечеря ,някои вербализират жарта в душата си неосъзнали ,че въпросната изгаря само притежаващите я.Ако искате промяна действайте изразете мнение но не по такъв неефективен начин!Ако ли не приемете ситуацията каквато е

18

+-

преди 3 години

До Хани БалОставяме ги,но нещо има гнило в тези балове и хвърляне на пари за доказване на своят материален успех над другите родители и деца,как мислиш ?

17

Ханибал

преди 3 години

Като чета коментарите и виждам ,че България е свършена! Толкова п.р.о.сти и ограничени хора има, че няма оправия! Какъв к.ур.овирос ви гони т.ъ.панари.? Малко по изострена форма на грип,ако носите маски и се миете постоянно с дезинфектанти да не би да живеете вечно? Байганьовци ***,колкото и да се напъвате пак ще умрете един ден. Ама за какво ви е живот,ако живеете в страх?? Оставете децата на мира!!!

fallback