Общ преглед

Въпреки че на този етап остават без бал, а изпращането в училище все още не е съвсем уточнено, абитуриенти за пореден си организираха превърналото се в традиционно събиране пред храм-паметника „Св. Александър Невски” в столицата, предаде БГНЕС.

Още по темата
С традиционното броене от 1 до 12 зрелостниците отпразнуваха дипломирането си и предстоящия край на учебната година, която ще завърши дистанционно.

Празненството им беше охранявано стриктно от полицията.

Преди дни правителството реши да изготви протокол с противоепидемични изисквания за изпращането на зрелостниците през настоящата учебна година. Решението беше взето днес след среща на министър-председателя Бойко Борисов с представители на завършващите 12-и клас.

На срещата при премиера стана ясно, че изпращане ще има, но вероятно няма да има балове.

Коментари Напиши коментар

75

Анонимен

преди 5 месеца

До: всички злобни и нещастни хора,които пишат грозните коментари и обиждат!Винаги това ще сте вие,ще има кого да оплювате и да обиждате само,защото вие сте нещастни!Радвайте се,че другите са щастливи!Всеки намира щастието си по различен начин.Щом на нас така ни е весело,така ще се веселим😃Винаги обаче трябва да злобеете...неизбежно е...Не бъдете с такива бедни душици☺Който го е страх от ВИРУСА нека си остане вкъщи.Лек и усмихнат ден!☺☺☺

74

Натали

преди 5 месеца

Какво означава "запразниха"?

73

Анонимен

преди 5 месеца

Браво браво нека се радват хората . И аз едни време викат от джама като луд на път към жълтите павета :D