Снимка: Pixabay
fallback
Очаква се до два дни да стане ясно дали пияният младеж, който помете с колата си пет паркирани автомобила в пловдивския жилищен квартал "Тракия", е употребил наркотици. Материалните щети по ударените автомобили са сериозни. Това е четвъртият пореден случай с няколко помляни коли само в рамките на година в квартал "Тракия", предаде Нова ТВ. 
 
21-годишният Георги Георгиев е настанен в болница с лицево-черепна травма без опасност за живота му, съобщиха лекарите. С него е пътувал и друг младеж, който е бил преглледан и освободен за домашно лечение. 
 
Огромни са материалните щети по автомобилите. Собствениците смятат, че колите им не подлежат на ремонт. От всички пострадали, само един има застраховка "Автокаско". Най-потърпевша е Златка Терзиева, която е инвалид. Само ден преди катастрофата е платила всичко дължимо. Днес тя има среща със застраховател, за да оценят щетите по автомобила й. 
 
През тази нощ пак е подаден сигнал за гонки в квартала. Според кмета на район "Тракия" Костадин Димов, причината за високите скорости е в подобрената инфраструктура. Георги Георгиев има книжка от четири години и е добре познат на полицията. 
 
"Той има 5 нарушения по закона за пътищата. Последното му нарушение е неспазване на пътен знак", обясни гл.инспектор Ботьо Гиргинов от "Пътна полиция"- Пловдив. До няколко ще излезнат резултатите и ще стане ясно дали шофьора е бил употребил наркотици. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Щерю

преди 3 години

Въпрос на изпит за шофьорска книжка:- Какъв е този знак?- Алуминиев.

10

К

преди 3 години

Явно Ботьо Гиргинов не си е свършил добре работата :)

9

северозапад

преди 3 години

Поредното мамино синче.Какви са му родителите.Трябва да играе тоягата вече, аман от ***.

fallback